-->
Playstore’dan Ramazan Ayı ve Bayrama Özel Yüzde 80’e Varan İndirim

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, Ramazan ayı ve bayram boyunca oyun severlerin heyecanla takip ettiği oyunları, yüzde 80’e varan indirimlerle sunuyor. 7 Temmuz’a kadar devam edecek kampanyada yer alan oyunlar arasında, dünyada büyük heyecan yaratan dev yapımlar bulunuyor. Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, oyun severlere büyük avantaj sunan bir kampanya başlattı. Bünyesinde 3000’den […]

24.06.2016 | ulasufuk

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, Ramazan ayı ve bayram boyunca oyun severlerin heyecanla takip ettiği oyunları, yüzde 80’e varan indirimlerle sunuyor. 7 Temmuz’a kadar devam edecek kampanyada yer alan oyunlar arasında, dünyada büyük heyecan yaratan dev yapımlar bulunuyor.

Türk Telekom’un dijital oyun platformu Playstore, oyun severlere büyük avantaj sunan bir kampanya başlattı. Bünyesinde 3000’den fazla oyun seçeneği sunan Playstore, oyun severlerin beğeniyle takip ettiği onlarca dev yapımı, Ramazan ayı ve bayram boyunca yüzde 80’e varan indirimlerle sunuyor. Kampanya 7 Temmuz 2016 tarihine kadar geçerli olacak.

Playstore; GTA V, NBA 2K16, XCOM 2, Far Cry Primal, Assassin’s Creed Syndicate, Anno 2205 Civilization: Beyond Earth, Home Front Revelation, Metro Redux, Borderlands Pre-Squel, MaxPayne, Tropico 5 ve Man of War gibi onlarca oyuna yeni oyunlar eklemeye devam edecek.

Kampanyadaki fırsatları kaçırmamak için http://www.playstore.com/#!/kampanya/rmzn16 adresinden satışta olan ve yeni eklenen oyunları takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!