-->
‘PES Ligi Dünya Finali Yapıldı’

Her yıl geleneksel olarak PES tutkunlarını bir araya getiren PES Ligi Dünya Finali bu yıl Milano’da gerçekleştirildi. Türkiye finallerinde yarışan bölge finalistleri arasında birinci gelen Mert Keçeci, 30 farklı ülkeden PES finalistlerinin yarıştığı, 28 Mayıs’ta Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün Milano’da yapılan Pes Ligi Dünya Finali’ne katılma şansı elde etti. Türkiye’yi tüm dünyada […]

02.06.2016 | ulasufuk

Her yıl geleneksel olarak PES tutkunlarını bir araya getiren PES Ligi Dünya Finali bu yıl Milano’da gerçekleştirildi. Türkiye finallerinde yarışan bölge finalistleri arasında birinci gelen Mert Keçeci, 30 farklı ülkeden PES finalistlerinin yarıştığı, 28 Mayıs’ta Avrupa Şampiyonlar Ligi Finali ile aynı gün Milano’da yapılan Pes Ligi Dünya Finali’ne katılma şansı elde etti.

Türkiye’yi tüm dünyada temsil ederek için rakipleri ile kırasıya bir yarış içerisine giren Mert Keçeci 30’dan fazla ülkeden gelen Pes’ in en iyilerinin yarıştığı Dünya Finallerinde gruptan çıkmayı başardı ancak Fransa ‘dan katılan geçen senenin ve bu senenin de şampiyonu ile yaptığı maçta elenerek Turnuva’ ya veda etti.

Ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Mert Keçeci, etkinliğin çok eğlenceli ve festival havasında geçtiğini,  maçlar çok çekişmeli geçse de farklı ülkelerden tüm finalistlerin birbiriyle çok iyi kaynaştığını ve iyi diyaloglar kurduğunu söyledi.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.