-->
MOURINHO’nun Yüzü Olduğu TOP ELEVEN 2016’dan Bir İlk

Dünyanın en popüler online spor oyunu Top Eleven’ın yaratıcısı Nordeus, bugün itibarıyla futbol menajerlik oyunlarında bir ilk olan ‘Federasyon’ özelliğini getirdi. Yeni eklenen özellik sayesinde oyuncular, kendi federasyonlarını kurup bu federasyonlara arkadaşlarını davet edebiliyor. Yeni eklenen özellikle Top Eleven oyuncuları, dünyadaki diğer federasyonlara karşı hafta sonları düzenlenecek turnuvalarda menajerlik hünerlerini konuşturacak. Federasyon turnuvalarının ilki ise […]

10.06.2016 | ulasufuk

Dünyanın en popüler online spor oyunu Top Eleven’ın yaratıcısı Nordeus, bugün itibarıyla futbol menajerlik oyunlarında bir ilk olan ‘Federasyon’ özelliğini getirdi. Yeni eklenen özellik sayesinde oyuncular, kendi federasyonlarını kurup bu federasyonlara arkadaşlarını davet edebiliyor.

Yeni eklenen özellikle Top Eleven oyuncuları, dünyadaki diğer federasyonlara karşı hafta sonları düzenlenecek turnuvalarda menajerlik hünerlerini konuşturacak. Federasyon turnuvalarının ilki ise 11 Haziran Cumartesi günü başlayacak ve 12 Haziran Pazar günü sona erecek. Turnuva ile Top Eleven menajerleri kendi bireysel liglerinde ve kupa karşılaşmalarında yarışma fırsatı bulacak.

Yeni özellik sayesinde dünya üzerindeki 140 milyon kayıtlı oyuncu, dört kişiden altı kişiye kadar kendi federasyonlarını oluşturabilecek. Düzenlenecek Federasyon Kupalarında oyuncular turnuvalara katılıp Federasyonlar Ligleri’nde yükselme fırsatı bulacak, oyun içi sohbet özelliğiyle arkadaşlarıyla sohbet edebilecek. Arkadaşlarının takımlarını bonuslarla geliştirebilecek, takımlar arasında star oyuncuları kiralayabilecek ve turnuvalarda gösterdikleri başarıyla oyun içi ödüller kazanabilecek.

İş birliğini üst seviyeye taşıyan yeni özellikte, federasyonlar sadece kurucular tarafından yönetilebiliyor. Federasyon üyeliği hakkında karar verme yetkisine sahip olan kurucu, diğer bir adıyla Federasyon Kaptanı, İkinci Kaptan’ı da seçebiliyor. İkinci Kaptan görevini alan oyuncular, federasyona üye diğer oyuncuları bir üst düzeye çıkarma veya düşürme yetkisine sahip olarak, gerektiğinde görevlerini yerine getirmeyen oyuncuları da federasyon üyeliğinden çıkarabiliyor.

Geçtiğimiz günlerde Manchester United ile anlaşan ve Top Eleven Menajerlik Oyunu’nun yüzü ünlü menajer José Mourinho, oyuna eklenen yeni özellikle ilgili olarak şunları söyledi: “Dünyadaki en iyi teknik direktör olabilmek için çok iyi oyunculara, taktiğe ve müthiş bir antrenman programına ihtiyacınız var. Ancak sadece bunlar yeterli değil. Çevrenizdekilerin desteğinin yanı sıra sizin de onların yanında olduğunuzu hissetmeleri gerekir. Bu özellikler de Top Eleven’ın yeni Federasyonlar güncellemesiyle bütünleyici nitelik taşıyor. Oyuncular, bu yeni güncellemeyle birlikte hem kendileriyle hem de arkadaşlarıyla daha büyük ödüllere ulaşmak için rekabet edebilecek ve daha keyifli bir deneyim yaşayabilecek.”

Nordeus CEO’su Branko Milutinovic ise konu hakkında şunları söyledi: “Federasyonlar özelliği ile Top Eleven oyununu yeni bir düzeye taşıyoruz. Arkadaşlarınızla bir araya gelerek diğer Federasyonlarla yarışabileceğiniz bu yeni özellik sayesinde hangi federasyon oyuncularının dünyada en iyi olduğunu görebileceğiz. Bu özellikle beraber zafere ulaşmak için federasyona üye diğer menajerlerle beraber çalışmak olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Top Eleven’ın altı senelik bir oyun ve gün geçtikçe de oyuna ilgi artıyor. Federasyonlar özelliği oyunculara mobil dünyanın en sosyal futbol menajerlik deneyimini getirecek.”

Oyunun tasarımcılarından Mladen Marković tarafından da destek buldu. “Federasyonlar özelliği sayesinde Top Eleven yeni bir boyuta geçti. Aldığımız geri bildirimler çok olumluydu ve bu yeni özelliğin bizler kadar oyuncuların da ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Arkadaşlarıyla oynayacakları turnuvalar sayesinde oyuncularımızın futbol için yaşadıkları tutkuyu paylaşmalarını görmek için çok heyecanlıyız.”

Mourinho’nun da rol aldığı oyunun yeni özelliklerinin tanıtımı için çekilen videoyu izlemek için tıklayınız. (https://www.youtube.com/watch?v=juaJKviqKWw)

José Mourinho geri döndü!

Top Eleven için çekilen ünlü teknik adam José Mourinho’nun Euro 2016 tahminlerini paylaştığı ve İngiltere Futbol Takımı’nın penaltı atışları hakkında yorumlarının yer aldığı viral videosu da oldukça beğeni aldı.

Videoda Mourinho, en hızlı gelişen takımlardan biri olarak nitelendirdiği Avusturya milli takımını Euro 2016 boyunca izlenmesi gerektiğini söylerken, Polonya’nın sürpriz yapabileceği tahmininde bulunuyor. Avusturyalı defans oyuncusu David Alaba ve Polonyalı forvet oyuncusu Robert Lewandowski’nin turnuvanın en kilit oyuncularından olacağını da temizlikçi Josie aracılığıyla söyleyen Mourinho, temizlik görevlisinin stüdyodakileri şaşırtmasına neden oluyor.

Mourinho’nun aniden stüdyoya girmesiyle sunucular bunun bir kamera şakası olduğunu anlıyor. Penaltı atışlarının futbolculardan çok menajerle ilgili olduğunu ifade eden Mourinho, kendisinin penaltılarda kötü bir performansa sahip olduğunu ve İngiltere gibi hep penaltılarda kaybettiğini söylüyor.

Türkçe altyazılı videoyu izlemek için linki tıklayabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirilebilen Top Eleven 2016, iOS, Android ve Facebook üzerinden oynanabiliyor. Son güncelleme hakkında detaylı video incelemelerine ve diğer iyileştirmelere Top Eleven YouTube channel üzerinden ulaşılabiliyor.

Daha fazla bilgi için #TopEleven etiketini inceleyenbilir, resmi Top Eleven internet sitesini (www.topeleven.com) ve oyunun Facebook ve Twitter kanallarını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!