-->
Master of Orion’a Yeni Güncelleme

Oyunculardan Gelen İstekler Master of Orion’u Şekillendirmeye Devam Ediyor Erken Erişim’in 5. fazında gelişmiş yapay zeka, iyileştirilmiş oyun dengeleri ve kullanıcı deneyimi (UX) unsurları sizleri bekliyor Master of Orion, Erken Erişim sürecinin sonuna yaklaşırken, WG Labs bugün itibariyle oyuna bir dizi yenilik geldiğini açıkladı. Gelen yenilikler arasında daha da gelişmiş yapay zekanın yanı sıra iyileştirilmiş […]

24.06.2016 | ulasufuk

Oyunculardan Gelen İstekler Master of Orion’u Şekillendirmeye Devam Ediyor

Erken Erişim’in 5. fazında gelişmiş yapay zeka, iyileştirilmiş oyun dengeleri ve kullanıcı deneyimi (UX) unsurları sizleri bekliyor

Master of Orion, Erken Erişim sürecinin sonuna yaklaşırken, WG Labs bugün itibariyle oyuna bir dizi yenilik geldiğini açıkladı. Gelen yenilikler arasında daha da gelişmiş yapay zekanın yanı sıra iyileştirilmiş oyun dengeleri ve kullanıcı deneyimi (UX) unsurları bulunuyor. Geliştiriciler her gün kullanıcılardan aldıkları yorumlarla oyunu şekillendirmeye devam ettiklerini belirliyorlar.

Erken Erişim sürecinin bu fazında oyun dengeleri üzerinde büyük zaman harcandı ve oyuncuların galaksiye yayılırken daha gerçekçi bir hız ve akışta ilerlemeleri hedeflendi. Gelen değişiklikler oyuncu kararlarını çok daha anlamlı ve etkin hale getirirken, oyunun gidişatına renkli dinamikler katarak yapılan seçimlerin uzun vadede kritik bir hal almasına yol açıyorlar.

Geliştiriciler bu sürümde ırklara özel karakteristik özelliklerin yenilendiğini belirtmekte. Ayrıca gezegen kaynak sistemi ve nüfus artışı mekanikleri, Master of Orion II’den esinlenerek (ve oyunculardan gelen istek üzerine ırkların yaratıcı ve yaratıcı olmayan özellikleri de eklenerek) yeniden düzenlendi.

Komutanları bekleyen bir diğer yenilik de gezegen biyom yelpazesinin genişletilmesi ve buna paralel olarak gezegenlerin yapısından maksimum yararlanabilmek için izlenecek yolların çeşitlenmesi. İmparatorluğunuzun hızla gelişmesi ve düşmanlarınızı alt etmesini istiyorsanız, gezegenlerinizi nasıl geliştireceğiniz konusundaki stratejinizi iyi belirlemeniz gerekiyor. Ayrıca oyuna yeni eklenen galaksi çeşidi oyunculara yeni keşif fırsatları sunuyor.

Şayet henüz almadıysanız, Master of Orion’ın Koleksiyon Sürümü’nün Steam ve GoG.com’da yaz indirimleri kapsamında iki hafta boyunca %30 indirimde olduğunu hatırlatalım.

Master of Orion Koleksiyon Sürümünü aşağıdaki sitelerden edinebilirsiniz:



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz