-->
KONAMI’nin Göz Alıcı PES 2017 Oyunu E3’te Sahaya Çıkıyor

Konami Digital Entertainment B.V. bu yılki E3 fuarında merakla beklenen PES 2017’yi tanıtacak ve oynanışla ilgili ilk görüntüleri içeren yeni fragmanı gösterecek. E3 – The Electronic Entertainment Expo – 14 ve 16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Convention Center’da düzenlenen, dünyanın en büyük interaktif eğlence buluşmasıdır. Popüler futbol simülasyonu serisi iki yıl üst üste gamescom’un […]

16.06.2016 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment B.V. bu yılki E3 fuarında merakla beklenen PES 2017’yi tanıtacak ve oynanışla ilgili ilk görüntüleri içeren yeni fragmanı gösterecek.

E3 – The Electronic Entertainment Expo – 14 ve 16 Haziran tarihleri arasında Los Angeles Convention Center’da düzenlenen, dünyanın en büyük interaktif eğlence buluşmasıdır. Popüler futbol simülasyonu serisi iki yıl üst üste gamescom’un ‘En İyi Spor Oyunu’ seçilerek çok büyük bir başarıya imza atmıştı ve KONAMI PES 2017 ile önceki oyunların sahadaki güçlü performansını kontrole odaklı yeni özellikler ve oyunculara eşsiz kontrol olanakları sağlayacak önemli oynanış yenilikleri ile destekleyecek.

PES 2017’nin temelinde ‘Kontrol Gerçekçiliği’ sloganı bulunuyor ve bu da PES’i başarılı yapan en önemli şeyden, yani arkadaşlarınızla keyifli bir maç yapmaktan ödün vermeden yeni kontrol öğeleri ve yeni bir görsel gerçekçilik seviyesi etrafında ödüllü oynanışı daha da üst seviyeye çıkarıyor. Sektöre önde gelen motorlarından Fox Engine bir kez daha seriye güç verirken, KONAMI de özellikle topla ilk buluşma anlarına, pas alıp vermeye ve oyuncuların oynama şekillerine göre adapte olan yapay zekaya önem vererek oyunun ünlü gerçekçiliğini daha da arttıracak.

Önceki PES oyunlarında KONAMI’nin devrim yaratan Takım Kimliği ve Futbolcu Kimliği özellikleriyle tanışmıştık ve PES bu sayede gerçek futbolcuların ve takımların hareket ve oyunlarını gerçekçi biçimde ekrana yansıtmayı başarmıştı. PES 2017 bu temellere ‘Gerçek Dokunuş’ sistemini de ekliyor. Gerçek Dokunuş özelliği topun yüksekliği, pasın şiddeti ve futbolcunun doğal yeteneğine bağlı olarak futbolcuların topla buluşma şeklini belirleyecek. Yeni ‘Hassas Pas’ sistemi oyunun yeni top fiziklerini ön plana çıkaracak, böylece oyuncular diğer takım arkadaşlarının koşularına bağlı olarak paslar verebilecekler.

KONAMI E3’te ayrıca PES 2017’nin Master League ve my Club modlarını ayrıntılı biçimde gösterecek ve PES camiasının talep ettiği yenilikleri de gözler önüne serecek. Kaleciler tamamen elden geçirildi; ard arda göz alıcı kurtarışlar yapma, penaltı alanına hakim olma ve mükemmel pozisyon seçimi ile tehditleri önleme gibi anlar artık daha sık yaşanacak. Los Angeles’taki gösterimde ayrıca PES 2017’nin ‘Adaptif YZ’ özelliği de gösterilecek; bu özellik sayesinde yapay zeka rakibin oyun şekillerini tanıyıp ona göre önlem alabilecek, önemli oyuncuların markajlarını sıkılaştırabilecek, kanatlara yayılan hücumlara çıkabilecek ve pasları etkili biçimde kesebilecek. Yeni taktiksel yenilikler de gösterilecekler arasında bulunuyor; yeni ‘Tam Takım Kontrolü’ taktik sistemi ve yeni korner ve gelişmiş talimat sistemleri de oyunculara tanıtılacak.

Yeni oynanış yeniliklerine inanılmaz detaylı grafikler eşlik edecek. PES 2017’de yüzlerce yeni animasyon bulunacak; paslar ve uzaklaştırılan toplar akıcı biçimde ekrana yansıyacak; çarpışmalar ve mücadeleler gerçekçi biçimde sunulacak. Daha da çok sayıda ünlü futbolcunun fotoğraf kalitesinde oyuna eklenmesi ve gerçek hayattaki koşu stilleri ve kişisel özelliklerine sahaya yansıtmasıyla futbolcu benzerlikleri de yeni bir seviyeye çıkacak. Futbolcuların nefeslerinin soğuk havada buharlaşması, topun çarptığı kale direklerinin titremesi gibi ufak estetik dokunuşlar ve yeni aydınlatma ve stadyum efektleri de gerçekçiliği iyice arttıracak.

PES 2017, KONAMI’nin ünlü serisini başarıyla devam ettirmeye hazır. İnanılmaz görseller, mükemmel animasyonlar, geliştirilmiş hakemler, açık ve ölü top durumlarında anlık taktik değişiklikleri futbol simülasyonunda yeni bir dönem başlatacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!