-->
Kinguin ve ESL’den Dev İşbirliği

Küresel arenada kendinden her geçen gün daha çok söz ettiren Kinguin, dünyanın en büyük e-spor organizasyonu ESL’e sponsor oldu Kinguin yalnızca binlerce oyunu cazip fiyatlarla kullanıcılara sunmasıyla değil; aynı zamanda e-spora verdiği destekle de tanınan bir şirket. Bu desteklerin son örneğiyse dünyaca ünlü dijital oyun mağazasının, dünyanın en büyük e-spor organizasyonu ESL’e önümüzdeki bir yıl […]

16.06.2016 | ulasufuk

Küresel arenada kendinden her geçen gün daha çok söz ettiren Kinguin, dünyanın en büyük e-spor organizasyonu ESL’e sponsor oldu

Kinguin yalnızca binlerce oyunu cazip fiyatlarla kullanıcılara sunmasıyla değil; aynı zamanda e-spora verdiği destekle de tanınan bir şirket. Bu desteklerin son örneğiyse dünyaca ünlü dijital oyun mağazasının, dünyanın en büyük e-spor organizasyonu ESL’e önümüzdeki bir yıl boyunca sponsor olacağı açıklamasıyla geldi.

Kinguin’in Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdürü Adam Gruda konuyla ilgili düşüncelerini, “Kinguin olarak, çok çeşitli duygular yaşıyoruz. Gururla karışık bir heyecan içerisindeyiz. Fakat hepsinden öte, böylesine büyük bir etkinliğin parçası olduğumuz için çok mutluyuz. E-spor alanında, ilk e-spor takımımızı kurduğumuzdan bu yana attığımız en büyük adım diyebilirim bu ortaklık için. Bu işbirliğinin sonuçlarını görmek için sabırsızlanıyoruz.” diyerek ifade etti.

Şirketin Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Gary Szlatiner ise ESL ile olan işbirliğini şu sözlerle değerlendirdi, “Sponsor olduğumuz 10 etkinlik için ESL ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz. ESL’in tarihi boyunca düzenlediği akılda kalıcı turnuvaları düşününce, önümüzdeki ayların sadece bizim için değil; tüm e-spor takipçileri için çok önemli gelişmelere sahne olacağını düşünüyorum.

Kinguin sponsorluğunda yapılacak 10 etkinliğin ilki, 11 Haziran’da başlayan ESL İngiltere Şampiyonası 2016 Bahar Sezonu finali olacak. Onu takip edecek diğer etkinlikler ise şöyle:

  • 18-19 Haziran, ESL One – Frankfurt, Almanya
  • 18-21 Haziran, DreamHack Summer – Jönköping, İsveç
  • 28-31 Temmuz, IEM – Şangay, Çin
  • 18-21 Ağustos, ESL Meisterchaft – Köln, Almanya
  • 1-2 Ekim, ESL One – New York, ABD
  • 21-23 Ekim, ESL Pro League 4. Sezon Finali, (mekân daha sonra ilan edilecek)
  • 19-20 Kasım, IEM – Oakland, ABD
  • 16-18 Aralık, IEM – Gyeonggi, Güney Kore
  • Mart 2017, IEM – Katowice, Polonya

Kinguin hakkındaki en güncel haberlere ulaşmak için mutlaka Kinguin’in Facebook sayfası fb.com/Kinguin.net’i, Twitter hesabı @KinguinTR’yi ve @KinguinOfficial adresindeki Instagram sayfasını takip edin! Sürpriz indirimler ve hediyeler için Kinguin’in blog’unu takip etmeyi de unutmayın!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!