-->
Karne Hediyesi: Casper’dan Tablet mi, Dizüstü mü olsun?

Kuruluşunun 25. yılını kutlayan Türkiye’nin bilgisayar uzmanı markası Casper, teknolojik ürünleriyle öğrencilere karne coşkusu yaşatıyor. Casper VIA S7, uygun fiyatı ve sunduğu yüksek performansı ile öne çıkarken; hem eğlence hem ödevlere yardımcı özelliklerle donatılan Casper Nirvana C700 dizüstü bilgisayar anne-babalar için en uygun tercih oluyor. Üstelik tüm Casper satış noktalarında bu ürünlerde çok özel fiyatlar […]

16.06.2016 | ulasufuk

Kuruluşunun 25. yılını kutlayan Türkiye’nin bilgisayar uzmanı markası Casper, teknolojik ürünleriyle öğrencilere karne coşkusu yaşatıyor. Casper VIA S7, uygun fiyatı ve sunduğu yüksek performansı ile öne çıkarken; hem eğlence hem ödevlere yardımcı özelliklerle donatılan Casper Nirvana C700 dizüstü bilgisayar anne-babalar için en uygun tercih oluyor. Üstelik tüm Casper satış noktalarında bu ürünlerde çok özel fiyatlar sizleri bekliyor!

Türkiye’nin yerli teknoloji markası Casper, 25’inci yılını kutladığı bu yıl, karne alan öğrencileri en mutlu yaz tatilini yaşatıyor. Öğrencilere verilebilecek en güzel karne hediyelerden biri olan Casper VIA S7, 7 inç ekranı, Intel Atom işlemcisi, 16 GB depolama kapasitesi ve uygun fiyatı ile ailelerin dikkatini çekiyor. Öğrenciler ise Casper VIA S7 tabletin kamerası ile tatilde yaşadıkları anları biriktirmenin mutluluğunu yaşıyor. 3G desteği de sunan Casper VIA S7, bu sayede her yerde mobil interneti kullanarak sürekli çevrimiçi olmayı sağlıyor. Tablet bilgisayar GPS, Bluetooth ve Wi-Fi gibi özellikleriyle de öne çıkıyor.

En güzel karne hediyesi: Dizüstü bilgisayar

Bir öğrenciye verilebilecek en iyi karne hediyelerinden biri olan Casper Nirvana C700 dizüstü bilgisayar, isteğe bağlı olarak altıncı nesil Intel Core i5 ya da i7 işlemci kullanıyor. Windows 10 Home işletim sistemi ile gelen bilgisayar, alüminyum alaşımlı iç gövde, kristal ses teknolojisi, 15.6 inç büyüklüğündeki ekran ve 1 TB’a kadar depolama imkanı sunuyor. Casper Nirvana C700, öğrencilerin bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir performansa sahip. Oyun oynamak isteyen öğrencilerin beklentilerini de karşılayabilen dizüstü bilgisayar, yine seçimli olarak GeForce 840M ya da GeForce 940M ekran kartı ile alınabiliyor. Bu sayede hem okul hem eğlence amacıyla kullanılabiliyor. Yaz tatilinde öğrenciler Casper ile mutlu oluyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!