-->
Kadim Dört Lord’dan Teo, Seven Knights’ta!

Seven Knights 7. 77 milyon kez indirilmesini kutlamak için düzenlediği etkinliklerle, Macera Zindanı güncellemesinin yanı sıra güçlü yeteneklere sahip Kadim Dört Lord’dan biri olan Teo’yu da takipçileriyle buluşturuyor Seven Knights 7.77 milyon kez indirilmesi şerefine düzenlediği etkinliklerle, yeni güncellemeleri oyun severlerle paylaşıyor. Macera Adası güncellemesinin yanı sıra güçlü yeteneklere sahip kadim Dört Lord’dan biri olan […]

16.06.2016 | ulasufuk

Seven Knights 7. 77 milyon kez indirilmesini kutlamak için düzenlediği etkinliklerle, Macera Zindanı güncellemesinin yanı sıra güçlü yeteneklere sahip Kadim Dört Lord’dan biri olan Teo’yu da takipçileriyle buluşturuyor

Seven Knights 7.77 milyon kez indirilmesi şerefine düzenlediği etkinliklerle, yeni güncellemeleri oyun severlerle paylaşıyor. Macera Adası güncellemesinin yanı sıra güçlü yeteneklere sahip kadim Dört Lord’dan biri olan Teo’yu da takipçileriyle buluşturan Seven Knights ayrıca, oyuna giriş yapan tüm oyunculara 250 oyun içi yakut hediye ediyor ve düzenli olarak Seven Knights oynayan takipçilerine 6 yıldızlı aksesuarlar dağıtıyor.

Kadim Dört Lord’dan biri olan Teo, Yedi Şövalye kadar güçlü ve aynı zamanda oyunun hikayesinde de çok önemli bir role sahip. Dört Lord’dan biri olan Ace’in eğiticisi Teo, etkileyici ve baskın birçok yeteneğe sahip.

Seven Knights’ın yeni güncellemesi olan Macera Zindanı’nda oyuncular Ace karakterine Baş Düşman Savaşı’nda eşlik ediyor. Oyuncular, Baş Düşman Savaşı’nda Demir Tüketen üç başlı bir deniz ejderhası ile savaşıyor.

Dünya çapında büyük ilgi gören Seven Knights, 200’ün üzerinde karakteri toplayıp aynı zamanda onları geliştirme eğlencesini sunan sıra tabanlı bir mobil RPG’dir.

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.sknightsgb

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilir (http://sevenknights.netmarble.com), Teo tanıtım filmi için ise https://youtu.be/xgH6l3KwYdk adresine göz atabilirsiniz.



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.