-->
IGG, Yeni Oyunu Çöl Savaşı ile Doludizgin Geliyor

Tüm dünyada büyük beğeni kazanan, milyonlarca kayıtlı oyuncuya sahip Castle Clash’in yepyeni sürümü, IGG farkıyla huzurlarınızda Hâlihazırda aylık 350.000 anlık aktif kullanıcıya sahip olan Castle Clash’in yakaladığı olağanüstü başarıyla Türkiye’de kendisine önemli bir takipçi kitlesi edinen IGG, oyunun tamamen yerelleştirilmiş yeni sürümüyle oyunseverlerin karşısında! Oyun sektörünün Türkiye ve Orta Doğu-Kuzey Afrika pazarındaki büyümesinden esinlenen IGG, […]

08.06.2016 | ulasufuk

Tüm dünyada büyük beğeni kazanan, milyonlarca kayıtlı oyuncuya sahip Castle Clash’in yepyeni sürümü, IGG farkıyla huzurlarınızda

Hâlihazırda aylık 350.000 anlık aktif kullanıcıya sahip olan Castle Clash’in yakaladığı olağanüstü başarıyla Türkiye’de kendisine önemli bir takipçi kitlesi edinen IGG, oyunun tamamen yerelleştirilmiş yeni sürümüyle oyunseverlerin karşısında!

Oyun sektörünün Türkiye ve Orta Doğu-Kuzey Afrika pazarındaki büyümesinden esinlenen IGG, popüler oyunu Castle Clash’i yerel öğelerle yeniden modelleyerek kullanıcılarının uzun zamandır beklediği bir oyunu hayata geçirmiş bulunuyor.

Çöl Savaşı adıyla pazara sunulan oyunda Osmanlı, Türk, Mısır, Arap ve Fars kültürüne ait pek çok unsur bulunmakta. Oyunun çevirileri de bu nokta göz önünde tutularak yeniden elden geçirildi. Askerler, binalar, kahramanlar ve yetenekler tamamen bu coğrafyanın tarihsel kültürüyle harmanlanarak yerelleştirilmiş durumda. Kısacası yeniçerinin komutasında piyadeleriniz ile kale kuşatmak istiyorsanız bu oyun tam size göre!

Oyunun açılış tarihi olarak 6 Haziran’ı seçen IGG, hem sosyal medyada, hem de oyun içinde Ramazan temalı birçok etkinlik olacağının sinyallerini vermekte. Castle Clash’in büyük oyuncu kitlesini göz önüne alacak olursak, yerel hali olan Çöl Savaşı’nda on binlerce oyuncunun liderlik mücadelesi oldukça zorlu olacağa benziyor.

Hemen kılıçları, kalkanları ve hançerleri kuşanın ve atlarınızı https://www.facebook.com/ClashofDesertTR/ adresine doğru sürerek bu büyülü serüvende kendi destanınızı yazmaya başlayın.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!