-->
DOTA 2 Eşyaları Artık Kinguin’de

Binlerce oyunu ve CS:GO skini’ni cazip fiyatlarla sunan Kinguin, artık DOTA 2 eşyaları için de oyunseverlerin tek adresi olacak Dünyanın en büyük dijital oyun mağazalarından biri olan Kinguin, sunduğu binlerce oyuna ve oyun içi eşyaya DOTA 2 eşyalarını da ekledi. Oyun dünyasının en popüler moba’larından biri olan DOTA 2’ye ait eşyalar bundan böyle cazip fiyatlarla […]

19.06.2016 | ulasufuk

Binlerce oyunu ve CS:GO skini’ni cazip fiyatlarla sunan Kinguin, artık DOTA 2 eşyaları için de oyunseverlerin tek adresi olacak

Dünyanın en büyük dijital oyun mağazalarından biri olan Kinguin, sunduğu binlerce oyuna ve oyun içi eşyaya DOTA 2 eşyalarını da ekledi. Oyun dünyasının en popüler moba’larından biri olan DOTA 2’ye ait eşyalar bundan böyle cazip fiyatlarla Kinguin’de olacak.

Kinguin kataloğuna yalnızca DOTA 2 eşyalarını eklemekle kalmamış, oyuna ait skin’ler de bundan böyle skins.kinguin.net adresi üzerinden Kinguin’de satılacak. Ayrıca bugün itibariyle Frankfurt’ta başlayacak ESL One şerefine özel olarak hazırlanmış bir ESL One Frankfurt paketi de kullanıcıları bekliyor. Daha önce sadece CS:GO skin’leri satan Kinguin, bu hamlesiyle e-spor hayranlarını mutlu etme misyonunu ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor.

Kinguin’in CMO’su Gary Szlatiner konuyla ilgili olarak şunları söyledi, “skins.kinguin.net’in elde ettiği büyük başarı, bize kullanıcılarımızın e-spor ürünlerine ne kadar çok ilgi duyduklarını görme imkânı verdi. İçinde bulunduğumuz dönemin de bu talebi karşılama yönünde bir adım atmak için çok uygun olduğuna inanıyorum, çünkü sponsoru olduğumuz Frankfurt’taki ESL One DOTA 2 turnuvasını izleyen herkes bu eşyalara sahip olmak isteyecektir. Umarım biz de onların bu taleplerini karşılayabiliriz.

Hâlihazırda sunulan eşya çeşitleri zaman içerisinde daha da artacak. Elbette Kinguin’in mağazasına ekleyeceği son oyun da DOTA 2 olmayacak. Son zamanlarda kullanıcılarına daha fazla kulak veren ve onların ihtiyaçlarını karşılamaya daha fazla yoğunlaşan Kinguin’in, kullanıcıları için ne tür sürprizler hazırladığını ancak tahmin edebiliriz.

Kinguin ile ilgili en güncel haberleri almak için Kinguin’in sosyal medya hesaplarını mutlaka takip edin. Facebook için fb.com/Kinguin.net, Twitter için @KinguinTR ve Instagram için de @KinguinOfficial adreslerini kullanabilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!