-->
Computex 2016’da Acer Revo Build Yılın En İyi Seçimi Ödülünü kazandı

Acer XR342CK ve H277HU monitörler kategori ödülleri kazandı Acer Revo Build mini bilgisayarının Computex 2016’da Yılın En İyi Seçimi ödülünün yanı sıra Altın En İyi Seçim ödülünü kazandığını duyurdu. Acer Revo Build bu yıl Red Dot Ödülü Ürün Tasarımı ve iF Tasarım Ödülü ile birden çok uluslararası tasarım ve ürün ödüllerini topladı ve ayrıca CES […]

03.06.2016 | ulasufuk

Acer XR342CK ve H277HU monitörler kategori ödülleri kazandı

Acer Revo Build mini bilgisayarının Computex 2016’da Yılın En İyi Seçimi ödülünün yanı sıra Altın En İyi Seçim ödülünü kazandığını duyurdu. Acer Revo Build bu yıl Red Dot Ödülü Ürün Tasarımı ve iF Tasarım Ödülü ile birden çok uluslararası tasarım ve ürün ödüllerini topladı ve ayrıca CES 2016 Yenilikçilik Ödülü Onur sahibi unvanını aldı.

Ek olarak, En İyi Seçim kavisli Acer XR342CK oyun monitörünü “Oyun” kategorisinde ödüllendirirken, Acer H277HU C Tipi USB monitör “Çevre Birimleri ve 3D Baskı” kategorisinde ödüllendirildi.

Revo Build Mini Bilgisayar

Acer Revo Build ekstra depolama, hoparlörler, mikrofon ve hatta kablosuz şarj etme gibi farklı fonksiyonlar sağlayan bloklarla kolayca özelleştirilebilen bir mini bilgisayardır. Bloklar, bir bilgisayarı kurmayı oyuncak bloklarla oynamak kadar kolaylaştıran manyetik yaylı pimlerle kusursuz şekilde birbirine bağlanır. Bloklar aynı zamanda bağımsız olarak veya başka bilgisayarlarla birlikte kullanılabilir. Revo Build mini bilgisayar 125 x 125 mm’lik kaplama alanı ve bir litrelik küçük kasasıyla minimum alan kaplar ve hemen her yerde kullanılabilir.

Acer XR342CK Oyun Monitörü

Acer XR342CK oyun monitörü 1900R eğim derecesine sahip kıvrımlı bir 34 inç 21:9 panel barındırır ve sarmal, kusursuz görseller sunar. 6 eksenli renk ayarı ve DTS® Sound gibi özellikler görsel ve işitsel deneyimi güçlendirirken, monitörün alt bölümünde kişiselleştirilebilen ortam aydınlatması istenen moda uyum sağlayan ışık efektleri sunar. Tabanı -30 ila +30 dereceleri arasında dönerek, kullanıcıların monitörü istedikleri görüntüleme açısına kolayca ayarlayabilmelerini sağlar.

Acer H277HU C Tipi USB Monitör

Acer H277HU dünyanın ilk C Tipi USB destekleyen monitörlerinden olan H7 serisi monitörlerin bir parçasıdır ve böylece kullanıcılar yalnızca bir kablo ile dizüstü bilgisayarlarını veya akıllı telefonlarını şarj ederken, aynı zamanda da veri ve görüntü içeriklerini pratik bir şekilde aktarabilirler. Birinci sınıf ZeroFrame tasarımı, elmas biçimli ve fırçalanmış görünümlü metal standı ile 27 inçlik H277HU WQHD (2560 x 1440) ekran çözünürlüğüne ve Acer TrueHarmony ve DTS™ ses sistemleri ile güçlü seslere sahiptir.

Ödüllü ürünler Computex Taipei 2016 boyunca (31 Mayıs – 4 Haziran) Nangang Sergi Salonu 4F’de Acer’ın #M0420 standında görülebilecektir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!