-->
Amazon AppStore, Bugün Başlayan Vainglory Yaz Sezonu’nun Platin Sponsoru Oldu

Dünya’nın lider dokunmatik ekran e-spor oyunu Vainglory, yeni e-spor yapısını açıklıyor. Amazon ile Vainglory iş birliği muhteşem yenilikleri beraberinde getiriyor. Dünyanın dokunmatik ekran e-spor lideri Vainglory, hem Kuzey Amerika hem de Avrupa’da 2016 yaz turnuva sezonları için Amazon Appstore ile sponsorluk anlaşmasına vardıklarını ilan etti. Vainglory’nin yaz sezonundaki her bölgenin en iyi 8 Vainglory takımının […]

24.06.2016 | ulasufuk

Dünya’nın lider dokunmatik ekran e-spor oyunu Vainglory, yeni e-spor yapısını açıklıyor. Amazon ile Vainglory iş birliği muhteşem yenilikleri beraberinde getiriyor.

Dünyanın dokunmatik ekran e-spor lideri Vainglory, hem Kuzey Amerika hem de Avrupa’da 2016 yaz turnuva sezonları için Amazon Appstore ile sponsorluk anlaşmasına vardıklarını ilan etti. Vainglory’nin yaz sezonundaki her bölgenin en iyi 8 Vainglory takımının da katılacağı ve Seattle’da bulanan Amazon merkez ofisinde düzenlenecek Kuzey Amerika Yaz Finalleri bugün başlayacak ve 11 Eylül’e kadar sürecek. Vainglory etkinlikleri arasında katılım ve izleyici rekorları kırması beklenen “Battle in Seattle” isimli etkinliğe Amazon ev sahipliği yapacak. Bunun yanı sıra Amazon, katılımcılara sezon boyunca çeşitli özel indirimler ve alışverişlerde %25’e kadar ikramiye sağlayan Amazon Coin’den oluşan ödüller verecek. Bu sezonun etkinlikleri, Vainglory’yi rekabetçi oyunlar arasında daha yukarılara taşımak adına Super Evil Megacorp ve Twitch tarafından yönetilecek.

Super Evil Megacorp Genel Müdürü, Kristian Segerstrale, “Sonbahar sezonu finallerimizden beri Amazon ile yakın çalışma fırsatı bulduk ve Vainglory’ye gösterdikleri bu tutkulu yaklaşımın Yaz Sezonu Şampiyonası’nı şimdiye kadar yaptığımız en iyi etkinlik haline getireceği kanaatine vardık. Amazon’un desteğine Twitch’te bulunan arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalar da eklenince, milyonlarca kişiden oluşan Vainglory topluluğuna üst düzey bir sezon yaşatma imkanımız olacak. Amazon Appstore’un verdiği bu destek ile yaz sezonunu başlatmaktan büyük heyecan duyuyoruz,” açıklamasını yaptı.

Amazon Vainglory Yaz Sezonu yepyeni e-spor yapısı ile bugün başlıyor. Twitch ve Super Evil Megacorp’un duyurduğu “The Evil Eight” yapısında Kuzey Amerika ve Avrupa’da bulunan en iyi 8 takım yer alacak ve twitch.tv/vainglory adresinde yayınlanacak olan bu 8 takımlık turnuvalarda takımlar puan kazanarak şampiyon olmaya çalışacaklar. Bunun yanı sıra “Challenger” isimli ikinci bir yapı ile beraber, Team Solomid, G2 Esports, Team Secret, mousesports ve SK Gaming gibi takımların daha fazla karşı karşıya gelmesi ile sezon şampiyonluğuna giden yolda takımlara birçok ek fırsat sunuluyor olacak. Turnuva yapısı ile ilgili daha detaylı bilgiler yakın zamanda duyurulacaktır.

Twitch Espor direktörü, Nick Allen, “Kullanıcılarımızın Vainglory’ye gösterdiği yüksek ilgi Vainglory’yi platformumuzdaki en hızlı gelişen mobil oyun haline getirdi. Masaüstü bilgisayarların ve mobil cihazların kullanım oranları göz önüne alındığında dokunmatik ekran e-sporu, çok yüksek bir potansiyele sahip ve Vainglory bu potansiyelin hakkını veriyor. The Evil Eight isimli bu yeni sistem ile izleyiciler ile daha çok etkileşim sağlanması planlanıyor,” diye konuştu.

Yaz sezonu izleyici sayılarının 2015 kış sezonunu ikiye katlayarak 3 ila 5 milyon izleyici tarafından takip edileceği düşünülüyor. Sezon, Kuzey Amerika için 2 – 4, Avrupa için 9 -11 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Vainglory Yaz Sezonu Finalleri ile sonlandırılacak.

Vainglory 1.19 güncellemesi; Yaz sezonu ile birlikte, birçok yeni içerik ile beraber Vainglory severler ile buluşuyor. Bunların ilki “Lyra”, sağlık ve koruma büyükleri kullanan ayrıca ışınlanma özelliği olan yepyeni bir kahraman. Ayrıca 1.19 güncellemesi haftasında Summer Party Krul, Sylvan Kestren Tier 1, Fury Rona Tier 2 ve North Wind Reim Tier 1 kostümleri de oyunculara sunulacak. Bununla birlikte yaz sezonunda mevsime özel hazırlanmış bir harita ile beraber oyuncular Sunlight Tokens isimli yeni bir mekanik ile maç sonlarında daha iyi ödüller kazanma fırsatı elde edecekler ve Summer Chest ve Summer Party etkinlikleri ile ek ödüller kazanabilecekler.

Vainglory’yi Amazon Appstore, App Store ve Google Play’den ücretsiz indirebilirsiniz.

Super Evil Megacorp Hakkında

Super Evil Megacorp; Şubat 2012’de Rockstar, Riot, Blizzard ve Insomniac firmalarında çalışan işinin ehli, deneyimli bir ekip tarafından kurulmuştur. Firmanın 2015 yılında yayınlanan ilk oyunu Vainglory, çok kısa sürede dünyanın en çok oynanan mobil e-spor oyunu haline geldi. Asya, Kuzey Amerika ve Avrupa’da düzenlenen turnuvalarda 350.000 doların üzerinde ödül dağıtıldı. E-Spor alanındaki bu başarılarına ek olarak Vainglory; 2014 ve 2015 yıllarında en iyi oyun geliştiricilerine verilen Apple’ın “Best Apps” ödülünü, WWDC’de Apple Tasarım Ödülü’nü, IMGA’da En İyi Teknik Başarım ve Halk Seçimi ödülünü, Tabby Ödülü’nün RPG, Strateji ve Simülasyon kategorisinde En İyi iPad Oyunu ödülünü aldı. Super Evil Megacorp firması Kaliforniya’daki San Mateo’da yer almaktadır. 50 kişilik bir takımdan oluşan firma her geçen gün büyümektedir. Super Evil Megacorp; General Catalyst, Index Ventures, Signia Venture Partners, Korea Investment Partners, CrossCut Ventures, Initial Capital, The Raine Group, ZhenFund, Yuri Milner ve Jim Breyer of Breyer Capital gibi firmalardan 41 milyon doların üzerinde yatırım almıştır. Daha fazla bilgi için http://www.superevilmegacorp.com/ ve http://www.vainglorygame.com/adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Vainglory Hakkında

Mobil cihazlar için geliştirilen MOBA türündeki Vainglory, ilk olarak 16 Kasım 2014 tarihinde iOS, 2 Haziran 2015 tarihinde ise Android platformları için yayınlanmıştır. Yayınlandığı günden beri milyonlarca oyuncu tarafından indirilmiş; IGN, Curse.com, Mobafire, iPhone Life gibi büyük siteler tarafından hakkında övgüyle bahsedilmiştir. The Guardian gazetesi, Vainglory’yi “2014 yılının en iyi iOS oyunu” seçmiştir. Oyun, aynı zamanda iPhone 6 lansmanında cihazın performans tanıtımında örnek olarak gösterilmiş ve tanıtılmıştır.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!