-->
2K ve Hangar 13, Mafia III Koleksiyon Versiyonunun Detaylarını Duyurdu

Kutulu koleksiyon versiyonunda lisanslı soundtrack ve oyun müzikleri plağı, Playboy ve Alberto Vargas taş baskısı ve daha birçok fiziksel ve dijital içerik bulunacak 2K ve Hangar 13 bugün popüler organize suç oyunu serisinin yeni oyunu Mafia III’ün koleksiyon versiyonu ile ilgili detayları duyurdu. Mafia III Collector’s Edition fiziksel ve dijital eşyalarla dolu olacak ve Mafia […]

02.06.2016 | ulasufuk

Kutulu koleksiyon versiyonunda lisanslı soundtrack ve oyun müzikleri plağı, Playboy ve Alberto Vargas taş baskısı ve daha birçok fiziksel ve dijital içerik bulunacak

2K ve Hangar 13 bugün popüler organize suç oyunu serisinin yeni oyunu Mafia III’ün koleksiyon versiyonu ile ilgili detayları duyurdu. Mafia III Collector’s Edition fiziksel ve dijital eşyalarla dolu olacak ve Mafia III’ün suç dünyasına ev sahipliği yapan 1968’lerin New Bordeaux, Louisiana’sının görsellerine ve seslerine bir pencere aralayacak. Mafia III’ün herhangi bir versiyonu için ön sipariş veren oyuncular içinde üç özel araç ve silah bulunan Family Kick-Back bonusuna sahip olacaklar.

Mafia III Collector’s Edition içinde şunlar bulunacak:

  • Mafia III: Resmi New Bordeaux Soundtrack Albümü – 180 gramlık plakta Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke, The Animals gibi 60’ların en büyük hit isimlerinden şarkılar bulunacak. Plak oyunun 1960’ları tanımlayan savaş, sivil kargaşa ve ciddi sosyal değişimlerle dolu arka plana yayılmış olan Rock, Rhythm ve Blues mikslerinden oluşan daha geniş kapsamlı soundtrack albümünün küçük bir örneği.
  • Mafia III: Orijinal Oyun Müzikleri – 180 gramlık plakta Mafia III’ün orijinal oyun müzikleri bulunacak. Sektörün en önemli bestecilerinden ikisi olan Jesse Harlin ve Jim Bonney tarafından bestelenen Mafia III oyun müzikleri organize suç ve yozlaşmış devlet memurlarının hükmettiği bir şehirde, Lincoln Clay’in kayıp ve intikam dolu duygusal hikayesi için mükemmel bir zemin hazırlayan Rhythm ve Blues şarkılardan oluşuyor.
  • Özel Sanat Baskıları – Oyuncuların oyun içinde keşfedecekleri geniş sanat koleksiyonunu temsilen Playboy ve Alberto Vargas Estate’ten taş baskılar.
  • Art of Mafia III Çizim Kitabı – 1968 yazındaki New Orleans’tan ilham alınarak hazırlanan yeni oyun dünyası New Bordeaux’un yaratımına 56 sayfalık görsel bakış.
  • Lincoln Clay Replika Asker Künyeleri – 1960’ların Amerikan ordusu tarafından verilen künyelerin replikaları. Bunlar İtalyan mafyasına karşı intikam ateşiyle yanan bir Vietnam gazisinin künyeleridir.
  • Suni Deri Bardak Altlıkları – Paradiso Casino’yu ve Sammy’nin oyun içindeki suç işletmelerini temsil eden bu bardak altlıkları yalnızca bir hediyelik eşya değil, aynı zamanda Lincoln Clay’in intikam motivasyonunun sembolüdür.
  • Sezonluk Kombine – İleride yayınlanacak olan indirilebilir içeriklerin toplu olarak indirimli hali.
  • New Bordeaux Resmi Soundtrack Albümü ve Orijinal Oyun Müziklerinin şarkı listesini ve tüm Mafia III: Collector’s Edition detaylarını görmek için https://blog.2k.com/news/en-whats-inside-mafia-iii-collectors-edition adresini ziyaret edin.

Koleksiyon versiyonunda bulunan Playboy ve Alberto Vargas Estate taş baskılarına ek olarak oyuncular Mafia III’ün tüm versiyonlarında oyun içinde de Playboy ve Alberto Vargas içeriklerini keşfedip toplayabilecekler. Oyun içindeki toplanabilir Playboy içeriği otantik dergi kapakları ve ekstra dergi içeriği ile oyuncuları 1968 Amerika’sına götürecek.

Mafia II’de oyuncular Mafia III’te de Lincoln Clay’in teğmenlerinden biri olan Vito Scaletta rolünde İtalyan Mafyasının Altın Çağını tecrübe edebilecekler..

Mafia III Hakkında

Mafia III New Orleans’ın yeniden tasavvur edilen versiyonu olan 1968’lerin New Bordeaux şehrinde geçecek ve dönemin araçları, modası ve müziğiyle eksiksiz bir şehir sunacak. Vietnam’da yıllarca savaşan Lincoln Clay şu gerçeğin farkındaydı: aile doğduğunda birlikte olduğun değil, uğruna öldüğün kişilerdi. New Bordeaux’taki evine geri dönen Lincoln suç geçmişinden kaçmaya çalışıyordu. Ama ailesi olarak gördüğü çete İtalyan Mafyasının ihanetine uğrayıp ortadan kaldırıldığında, Lincoln kendisine geçmişin küllerinden yeni bir aile yarattı ve sorumlulardan intikam alma amacıyla yola çıktı. New Bordeaux’un zorlu sokaklarında hayatta kalabilmek için heyecanlı silahlı çatışmalar, acımasız yumruk yumruğa dövüşler, zorlu kararlar ve sokak kuralları gerekli olacak. Ama doğru bir ekiple bu şehrin yeraltı dünyasının başına geçmek gayet mümkün.

Mafia III’ün standart, sınırlı deluxe ve sınırlı koleksiyon versiyonları 7 Ekim 2016’da PS4™ sistemi, Xbox One ve Windows PC için piyasaya çıkacak. Mafia III henüz ESRB tarafından derecelendirilmedi.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

Bahsi geçen tüm ticari markalar ve telif hakları ilgili sahiplerine aittir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!