-->
Warface Oynarken de Para Kazanabilirsiniz!

Ekibini topla, aylık klan turnuvasına katıl! Warface’in’in nakit para ödüllü aylık Klan Turnuvaları başladı! Bu ay 23 Nisan’da düzenlenen ilk Warface Klan Turnuvası’nda Türkiye’nin en başarılı klanları birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Gerçek para ödüllü turnuvada; birinci klan 1000, ikinci klan ise 500 TL kazandı. Detaylar için: https://www.warface.com/tr/news/recent/nisan-ayi-klan-turnuvasi-detaylar-belli-oldu 5000 TL’LİK SEZON TURNUVASI! Warface’in turnuva yelpazesi sadece […]

04.05.2016 | ulasufuk

Ekibini topla, aylık klan turnuvasına katıl!

Warface’in’in nakit para ödüllü aylık Klan Turnuvaları başladı! Bu ay 23 Nisan’da düzenlenen ilk Warface Klan Turnuvası’nda Türkiye’nin en başarılı klanları birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Gerçek para ödüllü turnuvada; birinci klan 1000, ikinci klan ise 500 TL kazandı.

Detaylar için: https://www.warface.com/tr/news/recent/nisan-ayi-klan-turnuvasi-detaylar-belli-oldu

5000 TL’LİK SEZON TURNUVASI!

Warface’in turnuva yelpazesi sadece Klan Turnuvası ile de sınırlı değil. Toplam 5000 TL nakit ödüllü sezon turnuvalarının ilki Mayıs ayı içinde başlıyor!

Birinci olan klan toplamda 2500 TL (her oyuncusu 500 TL), ikinci olan klan toplam 1500 TL (her oyuncusu 300 TL), üçüncü olan klan toplam 1000 TL (her oyuncusu 200 TL) kazanacak. Nakit ödüllerinin yanında oyun içi ödüller de ilk üç klan içine girebilen oyuncuların olacak.

Detaylar için: https://www.warface.com/tr/news/recent/5000-tl-odullu-warface-turnuvasina-hazir-olun

WARFACE’İN EN GÜNCEL HALİ!

Warface rakiplerine oranla en çok güncellenen online FPS oyunu olmayı sürdürüyor. Warface’e gelen son Kolezyum haritası ile Künye Avı modu severler yaşadı! Keskin nişancılar SAE Scout ile, tabanca sevenler Otto W77 ile hünerlerini savaş alanına yansıtabilir.

Detaylara sayfamızdan göz atmayı unutmayın!

https://www.warface.com/tr/news/recent/kolezyum-oyun-guncellemesi



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.