-->
Titan Siege Kapalı Beta’sına Hazır Mısınız?

Consala Games’in MMORPG oyunu nefes kesen PvP ve kale savaşlarıyla iddialı geliyor! Son Korsan ve MineFight gibi oyunlarıyla oyuncuların beğenisini kazanan Consala Games’in yayıncılığını üstlendiği free to play MMORPG oyunu Titan Siege Online, tamamen Türkçe dil desteğiyle karşınızda. Pek çok sürpriz etkinliğin ve birbirinden güzel hediyenin oyuncuları beklediği Kapalı Beta süreci, 19 Mayıs günü saat […]

18.05.2016 | ulasufuk

Consala Games’in MMORPG oyunu nefes kesen PvP ve kale savaşlarıyla iddialı geliyor!

Son Korsan ve MineFight gibi oyunlarıyla oyuncuların beğenisini kazanan Consala Games’in yayıncılığını üstlendiği free to play MMORPG oyunu Titan Siege Online, tamamen Türkçe dil desteğiyle karşınızda. Pek çok sürpriz etkinliğin ve birbirinden güzel hediyenin oyuncuları beklediği Kapalı Beta süreci, 19 Mayıs günü saat 10.00’da başlayacak.

Açık Dünyada PvP Heyecanı

Sloganı, “Türkiye’nin en havalı MMORPG oyunu” olan Titan Siege, devasa haritaların yer aldığı açık dünya bir MMORPG oyunu. Savaşçı, Büyücü, Katil, Ruh Çağıran ve Şifacı olmak üzere toplam 5 sınıfın yer aldığı Titan Siege, sunduğu oyun mekanikleri ve zengin içeriğiyle MMORPG severlerin hoşuna gidecek pek çok özellik barındırıyor. Bunlardan belki de en önemlisi, tüm oyuncuların kasabalar gibi özel yerler haricinde oyun dünyasının her yerinde PvP yapabilecek olması. Diğer oyuncularla rekabet etmeyi seven oyuncular PvP savaşlara girerek, yendikleri oyuncuların eşyalarını alabilecekler.

Evcil Hayvanlar ve Binekler

Titan Siege Online oyunculara sunduğu geniş evcil hayvan ve binek çeşidi ile göz dolduruyor. Sizinle birlikte tecrübe kazanıp gelişen evcil hayvanınız yanınızda olduğu sürece düşmanlarınıza saldırarak ve fiziksel savunma, hareket hızı, can yenileme gibi çeşitli buff’lar vererek size yardımcı olacak. Oyun dünyasında dolaşmak içinse boynuzlu attan ejderhaya uzanan 14 farklı fantastik bineği kullanabilirsiniz. Oyunun Kapalı Beta’sına katılanların 7 günlüğüne uçan ejderha sahibi olacağını da ekleyelim.

Kale Kuşatmaları ve Deniz Savaşları

Titan Siege Online’da pek çok oyun içi etkinlik bulunuyor. Örneğin, oyunda arkadaş grubunuzun büyüklüğüne göre birlik, grup veya klan savaşlarına girebilirsiniz.

Rakiplerinize karşı yaptığınız mücadelenin en yoğun olduğu alan ise kale kuşatmaları. Titan Siege’in devasa haritasındaki kaleleri harici araç ve silahları kullanarak kuşatabilirsiniz. “Yok, ben kara savaşlarında yer almam arkadaş” derseniz, kendinize bir gemi alıp bununla denizlere açılabilir ve deniz savaşlarında fırtına gibi esebilirsiniz.

Eğer canınız savaşmak istemiyorsa Demircilik, Madencilik veya Simyacılık mesleklerinden birini seçip benzersiz eşyalar, parşömenler ve iksirler yapabilir, yarattığınız ürünleri müzayede evinde açık artırmaya koymanız mümkün.

Oynaması ücretsiz ve tamamen Türkçe olan bu MMORPG oyunu hakkında anlatacaklarımız saymakla bitmez. İyisi mi sizi Kapalı Beta sürecine açılan geçitlerin yer aldığı www.titansiegeonline.com adresine alalım.

Kuşatma Savaşları: https://www.youtube.com/watch?v=EPyBP3LUDRc

Binekler: https://www.youtube.com/watch?v=y-Msz7V7dPM

Titan Siege Teaser: https://www.youtube.com/watch?v=JcXlHlgXKy4



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!