-->
Son Korsan İstanbul’u Fethetmeye Geliyor

Consala Games 29 Mayıs günü İstanbul’un fethinin 563. yılını tüm oyuncuların katılabileceği bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor Consala Games’in, Android ve iOS platformlarında da oynanabilen korsanlık temalı, tarayıcı tabanlı oyunu Son Korsan, oyuncular için bu hafta sonu özel bir etkinlik hazırlıyor. İstanbul’un Fethi’nin 563. yılı kutlamaları çerçevesinde yapılacak etkinlikte oyuncuları pek çok sürpriz bekliyor! Bütünüyle Türkiye’de […]

27.05.2016 | ulasufuk

Consala Games 29 Mayıs günü İstanbul’un fethinin 563. yılını tüm oyuncuların katılabileceği bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor

Consala Games’in, Android ve iOS platformlarında da oynanabilen korsanlık temalı, tarayıcı tabanlı oyunu Son Korsan, oyuncular için bu hafta sonu özel bir etkinlik hazırlıyor. İstanbul’un Fethi’nin 563. yılı kutlamaları çerçevesinde yapılacak etkinlikte oyuncuları pek çok sürpriz bekliyor!

Bütünüyle Türkiye’de geliştirilen ve tarayıcı tabanlı ilk yerli MMO olan Son Korsan, İstanbul’un Fethi’nin 563. yılında oyuncuları tarihi bir yolculuğa çıkararak fethin yaşandığı, Fatih’in gemileri karadan yürüttüğü, şahi toplarının surları dövdüğü ve Konstantinopolis’in alınarak İstanbul olduğu yıllara götürüyor.

İstanbul’un fethini 2 milyona yaklaşan kayıtlı kullanıcısıyla beraber kutlayan Son Korsan, 29 Mayıs günü oyuna giren herkese 1453 elmas hediye ediyor! Fethin yeniden canlandırıldığı etkinlik çerçevesinde Son Korsan denizlerindeki Osmanlı bayraklarını toplayan oyuncular birçok sürpriz hediyenin de sahibi olacak.

Haydi, siz de http://www.sonkorsan.com/ adresini ziyaret edip açık denizlerdeki serüveninize hemen başlayın ve İstanbul’un fethinde yerinizi alın.

Etkinlik Videoları:

Video 1: https://www.youtube.com/watch?v=4g2V09GuhjE

Video 2: https://www.youtube.com/watch?v=Xc94A6piCb4

Son Korsan Hakkında

Oyuncularıyla ilk defa 2009 yılında buluşan Son Korsan, %100 Türk yapımı, online bir MMO korsanlık oyunudur. Yerli MMO kategorisindeki ilk oyun olan Son Korsan, oyuncularına Osmanlı deniz tarihinde yer almış gerçek savaş gemilerini ve korsan adlarını görme ve aynı zamanda İstanbul’un Fethi gibi oyun içi kültürel etkinliklere katılarak tarihi tekrar yaşama fırsatı sunuyor. Son Korsan 5’er kişilik iki takımın MOBA’da (Multiplayer Online Battle Arena) mekanikleriyle mücadele etmesine imkân tanıyan PvP modu ile takım ruhunu yüceltmeyi, rakibe karşı bir bütün olabilmeyi ve oyuncuların içindeki acımasız korsanı gün yüzüne çıkarmayı vaat ediyor.

7 dilde sunulan Son Korsan’ın 1 milyonu aşkın kayıtlı kullanıcısı bulunmaktadır. Oyuncular, oyun içerisinde Osmanlı dönemine ait desenlerin ve tarihi ögelerin yanı sıra Galata, Topkapı, Kız Kulesi, Ayasofya gibi İstanbul’daki tarihi değerlere de rastlayabilmektedir.

Oyuna iOS, Android, Facebook, web tarayıcı dâhil olmak üzere tüm platformlardan ulaşılabilmektedir.

Resmi Web Sitesi:

http://www.sonkorsan.com/



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!