-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (8 – 14 Mayıs)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 8– 14 Mayıs tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda DOOM’u ilk sırada görürken, FOOTBALL MANAGER 2016 ikinci, THE SIMS 4 ise üçüncü sırada yer alıyor. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 14 Mayıs ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz: 1. […]

17.05.2016 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 8– 14 Mayıs tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda DOOM’u ilk sırada görürken, FOOTBALL MANAGER 2016 ikinci, THE SIMS 4 ise üçüncü sırada yer alıyor.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 14 Mayıs ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1. DOOM
2. FOOTBALL MANAGER 2016
3. THE SIMS 4
4. STAR WARS: BATTLEFRONT
5. STELLARIS
6. FALLOUT 4
7. THE SIMS 4: GET TO WORK
8. AMERICAN TRUCK SIMULATOR: CALIFORNIA
9. THE SIMS 4: GET TOGETHER
10. STARCRAFT II: LEGACY OF THE VOID



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!