-->
Grand Theft Auto V’te İndirim!

GTA V sınırlı bir süre için yalnızca 80 TL’ye Voidu’da! İlk yılında sürekli gerçekleştirdiği bomba kampanyalarla oyuncuların değişmez adresi olan Voidu’da yaz indirimleri görkemli bir isimle başlıyor: Rockstar Games’in son yıllara damgasını vurmuş efsane oyunu Grand Theft Auto V! Grand Theft Auto V, yaz indirimleri kapsamında 7 Haziran’a kadar yalnızca 80 TL! Sunduğu sınırsız özgürlük […]

31.05.2016 | ulasufuk

GTA V sınırlı bir süre için yalnızca 80 TL’ye Voidu’da!

İlk yılında sürekli gerçekleştirdiği bomba kampanyalarla oyuncuların değişmez adresi olan Voidu’da yaz indirimleri görkemli bir isimle başlıyor: Rockstar Games’in son yıllara damgasını vurmuş efsane oyunu Grand Theft Auto V!

Grand Theft Auto V, yaz indirimleri kapsamında 7 Haziran’a kadar yalnızca 80 TL! Sunduğu sınırsız özgürlük ve eğlence hissiyle Grand Theft Auto V’i henüz oynamadıysanız bu fırsat kaçmaz!

Halen milyonlarca oyuncunun yer aldığı GTA Online’a katılmanın da tam sırası. 1.250.000 GTA doları içeren Great White, 3.500.000 GTA doları içeren Whale ile tam 8.000.000 GTA doları içeren Megalodon cash card’larda müthiş fiyatlar oyuncuları bekliyor. “Hem GTA V’im olsun, hem de GTA Online’da zengin olayım.” diyenleri de Great White, Whale ve Megalodon bundle’lardaki %50’ye varan indirimlere alalım!

Grand Theft Auto V 80
Grand Theft Auto V Great White Bundle 97
Grand Theft Auto V Whale Bundle 99
Grand Theft Auto V Megalodon Bundle 108
Grand Theft Auto Online: Great White Shark Cash Card 24
Grand Theft Auto Online: Whale Shark Cash Card 55
Grand Theft Auto Online: Megalodon Shark Cash Card 102

Voidu’da sürekli olarak birçok sevilen oyunda indirim de gerçekleşiyor. Şu anki indirimler arasında Football Manager 2016 (80 TL), DOOM (149 TL) ve WRC 5 (38 TL) gibi popüler isimler var.  Voidu indirimlerini takip etmeyi unutmayın!

Kampanya Linki

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!