-->
Game Garage Mezunu 7 Girişimci Takım, Şirketlerini Demo Day’de Gün Yüzüne Çıkartacak

StartersHub ve Netmarble iş birliğinde gerçekleşen Game Garage programını başarı ile tamamlayan 7 oyun girişimi, 4 Mayıs’ta StartersHub İstanbul ofisinde gerçekleşecek Demo Day’de şirketlerini tanıtacak Dünyanın sayılı, Türkiye’nin de en büyük girişimcilik platformlarından olan StartersHub, Game Garage Demo Day ile 7 girişimci takımın şirketlerini ve projelerini yatırımcılar ile ekosistemin diğer aktörleriyle buluşturuyor. 6 aylık yoğun […]

03.05.2016 | ulasufuk

StartersHub ve Netmarble iş birliğinde gerçekleşen Game Garage programını başarı ile tamamlayan 7 oyun girişimi, 4 Mayıs’ta StartersHub İstanbul ofisinde gerçekleşecek Demo Day’de şirketlerini tanıtacak

Dünyanın sayılı, Türkiye’nin de en büyük girişimcilik platformlarından olan StartersHub, Game Garage Demo Day ile 7 girişimci takımın şirketlerini ve projelerini yatırımcılar ile ekosistemin diğer aktörleriyle buluşturuyor. 6 aylık yoğun bir çalışmanın ardından oyun geliştirme projelerine son şeklini veren 7 yıldız girişim takımın projelerine, mobil oyun dünyasının üst düzey yöneticileri ve yatırımcıları tarafından yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor.

İşte 2016 Game Garage Demo Day kapsamında şirketlerini tanıtacak girişimciler:

1) D360 Studios: Mobil sosyal casino oyunlarını, sadakat (loyalty) ödülleri platform alt yapısıyla birleştirerek geliştiren, bir dijital eğlence şirketi olan D360 Studios, sektörde deneyimli ekibi ile dikkat çekiyor.

2) Day Dream Interactive: Project Aurora isimli 2 Boyutlu aksiyon platform oyunu sunan ekip, baş kadın karakter ile birlikte hayatındaki gerçeklerin keşfedilmesinin sağlandığı hikayesi ile ön plana çıkıyor. Bu oyun ile sürprizlerle dolu bulmacaları çözerek, etkileyici görseller ile birlikte oyuncuları oyunun içinde tutmak amaçlanıyor.

3) Epic Arts: Epik Arts, Joker Joy adlı kart eşleştirme oyununu geliştirerek, mobil oyun endüstrisine yeni bir soluk kazandırmayı amaçlıyor.

4) Future Fart: Dünya genelindeki eğlenceli ve farklı oyunları geliştirmek üzerine projeler geliştiren Future Fart, yeni oyunlar geliştirmekte oldukça kararlı ve bu sayede de dünya genelinde bilinir hale gelmek istiyorlar. Ekip, ilk oyunları olan Trivia Game Show ile soru cevap oyunlarına televizyonlarda izlediğimiz yarışma programlarının kalitesinde yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

5) Giftfeed: Bir sosyal platform olarak online pazarlama ve marka güçlendirme konularında çalışmalar yapan Giftfeed, mobil, sosyal medya ve lokal kanallar aracılığıyla büyüyen müşteri tabanını anlamayı ve onların ilgisini oyunlar ile çekmeyi hedefliyor. Giftfeed, sponsorlar ve kullanıcılar arasında bir aracı görevi görüyor.

6) Radmule Labs: Bir mobil oyun stüdyosu olan Radmule Labs, yerleşik bir stüdyo halini alarak, inovatif oyun fikirlerini tereddüt etmeden geliştirmeyi amaçlıyor. Yenilikçi kelime oyunu üzerine çalışan ekip yakında yeni oyununu piyasaya sürmeyi hedefliyor.

7) Reality Arts: Ekip tarafından geliştirilen ve çoklu oyuncuyla oynanabilen bir oyun olan Voidrunner, popüler nişancı oyun tekniklerini tanıtıyor ve dünya genelinde kabul gören MOBA sistemleri sayesinde egzotik ve destansı yerlerde yer alınmasını sağlıyor.

1462273614_GameGarage_DemoDay-(1)



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!