-->
Disney Sihirli Dünya’ya Ulusal Sıralama Sistemi Ekleniyor

Disney Sihirli Dünya, “Ulusal Sıralama” sistemi ile oyuncuların ülke takımlarına katılmasını sağlayıp, ekstra avantaj sahibi olması için diğer ülke oyuncularıyla rekabet etme fırsatı sunuyor Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, Disney’in ilk mobil board oyunu Disney Sihirli Dünya oyununa eklediği “Ulusal Sıralama” sistemi ile oyunculara, farklı ülkelerden oyuncularla rekabet etme şansı sunuyor. Ulusal […]

13.05.2016 | ulasufuk

Disney Sihirli Dünya, “Ulusal Sıralama” sistemi ile oyuncuların ülke takımlarına katılmasını sağlayıp, ekstra avantaj sahibi olması için diğer ülke oyuncularıyla rekabet etme fırsatı sunuyor

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, Disney’in ilk mobil board oyunu Disney Sihirli Dünya oyununa eklediği “Ulusal Sıralama” sistemi ile oyunculara, farklı ülkelerden oyuncularla rekabet etme şansı sunuyor.

Ulusal Sıralama sistemi ile mevcut sıralama sistemini genişleterek oyuna yeni bir boyut kazandıran Netmarble, oyunculara ülkelerini temsil etme şansı sunuyor. Yeni sıralama sistemi ile her ülkenin ilk 100 oyuncusu otomatik olarak “Ulusal Takım”ın üyesi olurken, oyun içerisinde kendi ülkelerinin ulusal bayraklarına özel süslemeler ekleme fırsatı da buluyor.

Her sezonun bir hafta süreceği Ulusal Sıralama sisteminde hayata geçecek olan ve bir sonraki sezon başlangıcı için geri sayım yapacak olan sayaç sistemi sayesinde oyuncular, bireysel oyuncuların sınıf, puan ve genel sıralamalarını, kendilerinden önce ve sonra gelen 10’ar oyuncuyla birlikte görülebilecekler. Sıralamanın haftalık olarak sıfırlandığı Ulusal Sıralama sisteminde her ülkenin en iyi 100 oyuncusunun puanları toplanması ile oluşan, her ülkenin sezonluk sıralaması da takip edilebilecek.

Her oyuncu Ulusal Takım’a giremeyecek olsa da, Ulusal Sıralama sisteminde her sezonda ilk 3’e giren ülkelerin tüm oyuncuları bir hafta süreyle ekstra avantajlar elde etme fırsatı bulacak. Ulusal Takım üyeleri ise ekstra avantajlar kazanma şansı yakalayacak.

28 Nisan’da tüm dünyada 155 ülkede piyasaya sürülen Disney Sihirli Dünya, tüm dünyada büyük ilgi gördü. 2 gün içinde 1 milyon, 5 gün içinde de 3 milyon kez indirilen oyun, 154 ülkede Apple App Store’da “Sevdiğimiz Yeni Oyunlar” kategorisinde, 55 ülkede de Google Play Store’da ‘öne çıkan’ oyun olmayı başardı.

Ulusal Sıralama sistemi ile ilgili olarak konuşan Netmarble Games Chief Global Officer Seungwon Lee, “Dünya çapında oyuncuların Disney Sihirli Dünya‘ya gösterdiği yoğun ilgi tüm Netmarble ailesini çok mutlu ediyor. Ulusal Sıralama sistemiyle, oyuncuların ülkelerini temsil ederek daha çok eğleneceğini umuyoruz” dedi. Yakın gelecekte farklı içeriklerle oyuncuların karşısına çıkmayı planladıklarını da belirten Lee, önümüzdeki dönemde daha fazla Disney ve Pixar içeriğini sunmayı hedeflediklerinin altını çizdi.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!