-->
Battlefield Oyunlarında Müthiş Fırsat!

Battlefield serisinde 15 TL’den başlayan fiyatlar kaçmaz! Voidu’da en popüler oyunlarda çılgın indirimler son sürat devam ediyor! Bu haftanın öne çıkan ismi Battlefield! Sunduğu eşsiz yıkım hissi ve eğlence dolu aksiyonuyla Battlefield serisinde %70’e varan indirimler Voidu’da oyuncuları bekliyor. İster Battlefield Hardline’ın (Premium – 76 TL) klasik suç dramında soygunlara katılın, ister Battlefield 4’ün (20 […]

05.05.2016 | ulasufuk

Battlefield serisinde 15 TL’den başlayan fiyatlar kaçmaz!

Voidu’da en popüler oyunlarda çılgın indirimler son sürat devam ediyor! Bu haftanın öne çıkan ismi Battlefield! Sunduğu eşsiz yıkım hissi ve eğlence dolu aksiyonuyla Battlefield serisinde %70’e varan indirimler Voidu’da oyuncuları bekliyor.

İster Battlefield Hardline’ın (Premium – 76 TL) klasik suç dramında soygunlara katılın, ister Battlefield 4’ün (20 TL) müthiş multiplayer aksiyonuna kendinizi bırakın. Çıktığı döneme damga vurmuş, bazı oyunculara göre hala serinin en iyisi olan Battlefield 3 (15 TL) de kampanyadaki oyunlar arasında. İşte tam liste:

Battlefield 4 20 TL
Battlefield 4 Premium Edition 76 TL
Battlefield 3 15 TL
Battlefield 3 Premium Service 30 TL
Battlefield 3 Premium Edition 40 TL
Battlefield Hardline Premium 76 TL

Battlefield serisindeki müthiş fiyatlar 9 Mayıs’a kadar sürecek. Elini çabuk tut, milyonlarca oyuncunun aşığı olduğu Battlefield heyecanını Voidu ile sen de yaşa!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!