-->
Asker, World of Tanks Blitz’de Talim Yapmaya Hazır Mısın?

Uzun süredir beklenen Talim Alanları, iyileştirilmiş eşleşme mekanikleri ve yeni tanklarla birlikte mobil tank savaşlarında yeni bir dönem başlıyor World of Tanks Blitz’in 2.9 güncellemesi 4 Mayıs itibariyle geçerli olacak. Bu güncelleme ile birlikte Talim Alanları oyuna ekleniyor, eşleşme mekanikleri oyuncu becerilerine daha uyumlu hale geliyor ve 30’dan fazla tankın savaş özellikleri iyileştiriliyor. Ayrıca bilim […]

04.05.2016 | ulasufuk

Uzun süredir beklenen Talim Alanları, iyileştirilmiş eşleşme mekanikleri ve yeni tanklarla birlikte mobil tank savaşlarında yeni bir dönem başlıyor

World of Tanks Blitz’in 2.9 güncellemesi 4 Mayıs itibariyle geçerli olacak. Bu güncelleme ile birlikte Talim Alanları oyuna ekleniyor, eşleşme mekanikleri oyuncu becerilerine daha uyumlu hale geliyor ve 30’dan fazla tankın savaş özellikleri iyileştiriliyor. Ayrıca bilim kurgu temalı Schmalturm Starchaser ve 1960’lı yıllarda demir perde ülkelerinde gösterildiğinde kült statüsü kazanmış 4 Tank Adam ve Bir Köpek dizisinde yer alan Rudy, oyuna eklenen iki yenipremium tank.

Talim Alanları uzun süredir oyuncu topluluğunun beklediği bir özellikti. Bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenen alanlarda yeteneklerinizi geliştirebilir, araziyi iyiden iyiye tanıyabilir ve arkadaşlarınızla yeni taktikler deneyebilirsiniz. Dilerseniz kendi Talim Alanınızı yaratabilir ya da bir başkasının alanında oyununuzu geliştirebilirsiniz.

Güncellemeyle birlikte eşleşme sistemi de yenileniyor ve bu doğrultuda herkesin şansının daha da eşit olması hedefleniyor. Yeni sistemile birlikte oyundaki becerileriniz zafere ulaşmanızda eskisinden daha fazla rol oynayacak.

Ayrıca yarın itibariyle oyuna eklenecek olan Schmalturm Starchaser, oyuna kendi özel kamuflajıyla birlikte uzayın derinliklerinden çıkıp geliyor. 6. seviye Alman Premium orta tankının (Pz.Kpfw. IV Schmalturm olarak da bilinir) hızlı topları, öldürücü bir hassasiyete sahip. Bu yüzden de sniper olarak mükemmel bir tank. Starchaser’ı kullanacaksanız savaşın arka safhalarından ön cephedeki arkadaşlarınıza destek vermek en mantıklısı.

Dizideki versiyonuna sadık kalınarak gelen Rudy ise 7. seviye bir Sovyet Premium orta tankı. Rudy mükemmel atış hızına, eğitimi %100 tamamlanmış bir ekibe ve kazanılan deneyim puanlarını direkt bedava deneyime çevirebilme özelliğine sahip.

World of Tanks Blitz ile ilgili daha fazla bilgi için http://wotblitz.eu adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.