-->
Wargaming’den 1 Nisan Uyarısı!

Patron Çıldırdı! Wargaming, 1 Nisan’da tankları denize sürüyor, savaş gemilerini jakuzide yüzdürüyor ve Ay yüzeyinde bilardo oynatıyor Malum, 1 Nisan muziplikler, şakalar, komiklikler günü olarak her birimizin sağı solu kolladığı bir tarih. Wargaming evrenlerinde de durum pek farklı değil. Her yıl dünya şaka gününe özel etkinlikleriyle oyunculara çılgın attıran Wargaming, bu yıl da geleneği bozmadı […]

01.04.2016 | ulasufuk

Patron Çıldırdı!

Wargaming, 1 Nisan’da tankları denize sürüyor, savaş gemilerini jakuzide yüzdürüyor ve Ay yüzeyinde bilardo oynatıyor

Malum, 1 Nisan muziplikler, şakalar, komiklikler günü olarak her birimizin sağı solu kolladığı bir tarih. Wargaming evrenlerinde de durum pek farklı değil. Her yıl dünya şaka gününe özel etkinlikleriyle oyunculara çılgın attıran Wargaming, bu yıl da geleneği bozmadı ve kullanıcılarına birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırladı.

1 – 5 Nisan arasında World of Tanks PC sürümünde yer alacak “Ay Çılgınlığı”nda, insanlık olarak Ay yüzeyindeki ilk koloniyi hayırlısıyla kuruyor ve küresel tank teknolojisinin son mucizesi IS 8-BALL’ı yönetiyoruz. Uzay çağından yuvarlanıp gelen bu sıra dışı tankla diğer komutanları Krater haritasındaki birden çok delikten birinin içine tıpkı bir bilardo topu gibi düşürmeye çalışacaksınız.

Pek tabii Ay yüzeyinde olacağınız düşünülürse işiniz pek kolay olmayacak zira takdir edersiniz ki yer çekiminin Dünyamızın %17’si olduğu bir ortamda tank kullanmak her zamanki World of Tanks deneyiminden biraz farklı. Sürtünme oranının düşmesiyle adeta kayarcasına ilerleyen tankları yönetirken ve düşmanlarınızla kapışırken beklenmedik meteor yağmurlarına dikkat edin. Yüzeydeki tanımlanamayan yerçekimi anormallikleri de işin tuzu biberi. Kapışmaya katılmak için yapmanız gereken garajınızdan IS 8-Ball’u seçmek ve savaşa katıl düğmesine tıklamak. Diğer oyuncularla birlikte sıraya alınacak ve bu dünya dışı maç için geri sayıma başlayacaksınız.

1 Nisan Dünya Şaka Günü, World of Warships’te 11 Nisan’a kadar sürecek mis kokulu etkinliklere gebe. “Ruinberg in Jacuzzi” haritasıyla bir süreliğine denizlerden küvetlere akıyor, Bad Advice çizgi filmindeki kaptanın kullandığı gemiye kumanda ederek pek de rahat olmayan bir jakuzi ortamında kapışıyoruz. Bu moda katılmak için yapmanız gereken limanda demirli farklı donanmalara ait şu 4 gemiden birini seçmek: Pokeboat (JP), Botishkaff (RU), Das Boot (DE) ve Bottlesheep (US).

Her geminin dümeninde o ulusa özgü balıktan bir kaptan bulunmakta. Gemiler limanda demirliyken Kötü Kaptan’ın 3D bir modeli geminin üzerinde yer alıyor ve çizgi filmden aşina olduğumuz bir takım sesler çıkarıyor.

World of Tanks konsol oyuncularına gelince; onları da 1-3 Nisan arası sürecek “TOG Boat” etkinliği beklemekte. HMS TOG II’e atlayın ve tankınızı suya indirip 7’şerlik maçlarda kapışın. Deneyimli oyuncular HMS TOG II’yi garajlarında bulabilirler. Oyunu yeni indirmiş oyuncularsa bir el oyun attıktan sonra tankı garajlarında bulabilirler. HMS TOG II seçilince garajınız su almaya başlayacak; bu durum normaldir, konsolunuzun ayarlarıyla oynamayın.

Wargaming dünyasında her zevke ve renge uyan şaka gibi modlar bulmak mümkün. Bol bol gülüp eğlenmeniz dileğiyle.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Moon_Mayhem/WoT_Assets_Moon_Mayhem_EU.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Moon_Mayhem/WoT_Moon_Mayhem_Artwork.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Moon_Mayhem/WoT_Moon_Mayhem_Screens.zip

YouTube:

https://youtu.be/TwltdM9lzOE



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!