-->
Seven Knights’tan 200. Güne Özel Etkinlik

Dünya çapında 16 milyondan fazla indirilme alan Seven Knights’ın 200. Gününe özel olarak düzenlediği etkinlikte, etkinlik süresi boyunca giriş yapan tüm oyuncular Yedi Şövalye ve Dört Lord kazanıyor. Etkinlik kapsamında, Black Rose karakteri de Seven Knights’a ekleniyor. Netmarble, mobil RPG oyunu Seven Knights’ın 200. gününü kutlamak üzere özel bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik kapsamında Seven Knights’a, […]

29.04.2016 | ulasufuk

Dünya çapında 16 milyondan fazla indirilme alan Seven Knights’ın 200. Gününe özel olarak düzenlediği etkinlikte, etkinlik süresi boyunca giriş yapan tüm oyuncular Yedi Şövalye ve Dört Lord kazanıyor.

Etkinlik kapsamında, Black Rose karakteri de Seven Knights’a ekleniyor.

Netmarble, mobil RPG oyunu Seven Knights’ın 200. gününü kutlamak üzere özel bir etkinlik düzenliyor. Etkinlik kapsamında Seven Knights’a, Black Rose adlı kahramanı da içeren bir güncelleme geliyor.

49 gün sürecek olan özel etkinlik, giriş yapan tüm oyunculara nadir eşyalar sunarak, Seven Knights’ın 200 güne ulaşılmasını kutlayacak. Hediyeler 6 Yıldız Yedi Şövalyeler’den, Dört Lord selektör biletine kadar birçok kahraman, ekipman, altın ve elementler içeriyor.

Güncellemeyle birlikte gelen yeni kahraman seksi ajan Black Rose, güçlü darbeleri ve arenadaki yetenekleriyle, saldırma hamlelerine yatkın bir karakter olma özelliğiyle oyuncularla buluşuyor.

Tüm dünyada 16 milyon indirmeye ulaşan mobil RPG Seven Knights fazlasıyla popüler. Sıra tabanlı RPG oyunculara 200’ün üzerinde çeşitte karakter toplayıp geliştirme eğlencesini sunuyor.

 

Seven Knights Google Play ve AppStore üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

  • Google Play Store:
  • App Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.sknightsgb

https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?l=ko&ls=1&mt=8

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz: (http://sevenknights.netmarble.com).



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.