-->
PowerPuff Girls Yeni Mobil Uygulaması ‘Çevir Gitsin’ ile Herkesi Harekete Geçiriyor

PowerPuff Girls fanları, çizgi dizinin ”Çevir Gitsin” uygulamasını telefonuna indirerek hareketi ve eğlenceyi her an yanlarında taşıyabilecek. Çevir Gitsin 31 Mart Perşembe’den itibaren iTunes’tan, 14 Nisan Perşembe’den itibaren ise Amazon & Google Play’den indirilebilecek. PowerPuff Girls’ün yeni maceraları ise 25 Nisan Pazatesi günü 17.30’da Cartoon Network ekranlarında olacak. Çevir Gitsin (Flipped Out) tek bir uygulamada […]

02.04.2016 | ulasufuk

PowerPuff Girls fanları, çizgi dizinin ”Çevir Gitsin” uygulamasını telefonuna indirerek hareketi ve eğlenceyi her an yanlarında taşıyabilecek. Çevir Gitsin 31 Mart Perşembe’den itibaren iTunes’tan, 14 Nisan Perşembe’den itibaren ise Amazon & Google Play’den indirilebilecek. PowerPuff Girls’ün yeni maceraları ise 25 Nisan Pazatesi günü 17.30’da Cartoon Network ekranlarında olacak.

Çevir Gitsin (Flipped Out) tek bir uygulamada birleştirilmiş iki oyundan oluşuyor. Üçlü eşleştirme bilmecesiyle canavarları yok edebilir, macera yüklü bir savaş için cihazı döndürebilirsiniz. Oyunun her iki modunda da Blossom, Bubbles ve Buttercup olmak üzere üç kahraman olarak oynarken Townsville’i kötü adamlara karşı koruyacaksınız.

31 Mart Perşembe günü iOS’ta ve 14 Nisan Perşembe günü ise diğer mobil platformlar Amazon ve Google Play’den indirilebilecek olan Çevir Gitsin (Flipped Out); Steven Universe RPG, Attack the Light’ın da yaratıcılarından olan Grumpyface Studios tarafından geliştirildi.

PowerPuff Girls 25 Nisan Pazartesi günü saat 17:30’da yepyeni maceralarıyla Cartoon Network ekranlarında olacak. Blossom, Bubbles ve Buttercup dünyayı kötülüklerden kurtarmaya devam edecek.

Çevir Gitsin (Flipped Out) uygulamasının öne çıkan özellikleri:

  • İKİ FARKLI OYUN SEÇENEĞİ –
  • CİHAZINI ÇEVİR OYUN DEĞİŞSİN
  • TOWNSVILLE’İN SANA İHTİYACI VAR
  • ÜÇÜMÜZ HEPİMİZ İÇİN
  • UÇUŞA GEÇİN

Hibrit bir oyun olmayan Çevir Gitsin (Flipped Out), iki müthiş oynama şekline sahip! Bilmece modunda zekanızı konuşturun ve aynı renkli yaratıkları patlatmak için bir araya getirin. Ya da birebir savaşlarda canavarlarla mücadele etmek için cihazı döndürün ve yumruklarınızı kullanın. Bir uygulamada iki oyun gibi!

Dilediğiniz zaman bilmece ve macera modları arasında değişiklik yapmak için sadece cihazınızı çevirin. Özel olarak en sevdiğiniz modda oynayabilir ya da süper sinerji için akıl ve kas gücünüzü birleştirebilirsiniz.

Küçük minik Sea Buddy hayvanınızı gereğinden çok beslerseniz ne olur? Çok fazla SEA BUDDY’niz olur! Bu yepyeni Powerpuff macerasında, şehri bu minik sempatik yaratıklardan oluşan orduya karşı savunmak için Blossom, Bubbles ve Buttercup’a yardım edin.

Her iki modda da aynı anda Blossom, Bubbles ve Buttercup olarak oynayabilirsiniz! Zorlu mücadelelerin üstesinden gelmek için birleşin ya da daha fazla alanda savaşmak için ayrılın. Kötü adamları yok etmek için acı ve tatlı süper güçleri serbest bırakın! Çevir gitsin bir harika!

İstatiklerinizi yükseltmek ve cephanenize yeni güçler katmak için oyundaki stickerları toplayın. Her bir Powerpuff Kızının stickerlarını kişiselleştirerek en sevdiğiniz kombinasyonu bulun.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!