-->
Paramanya Kullanıcılarına Turkcell’den Özel Data Paketi!

Türkiye’yi 4.5G ile tanıştıran Turkcell, en popüler mobil oyunlardan birisi olan Paramanya ile özel bir kampanyaya imza attı. Paramanya kullanıcıları oyun içinde kullanabilecekleri 30 elmas ve Turkcell’den 1GB’lık internet paketini sadece 3TL’ye alabilecek. Netmarble’ın kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board oyunu Paramanya, Turkcell ile birlikte 4.5G’nin Türkiye’de kullanılmaya başlanması sebebiyle özel bir kampanyaya imza […]

25.04.2016 | ulasufuk

Türkiye’yi 4.5G ile tanıştıran Turkcell, en popüler mobil oyunlardan birisi olan Paramanya ile özel bir kampanyaya imza attı. Paramanya kullanıcıları oyun içinde kullanabilecekleri 30 elmas ve Turkcell’den 1GB’lık internet paketini sadece 3TL’ye alabilecek.

Netmarble’ın kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan mobil board oyunu Paramanya, Turkcell ile birlikte 4.5G’nin Türkiye’de kullanılmaya başlanması sebebiyle özel bir kampanyaya imza attı. Paramanya kullanıcıları kampanya kapsamında Turkcell’den bir ay kullanabilecekleri 1 GB’lık internet paketi ve oyun içinde kullanabilecekleri 30 elmasa toplamda 17,99TL yerine sadece 3TL’ye sahip olabilecek.

Bu özel kampanyadan yararlanmak için oyuncuların “Paramanya” yazıp 2222’ye mesaj atarak başvurmaları veya Paramanya oyununa girerek data paketi üyelik işlemlerini gerçekleştirmesi gerekiyor. İnternet paketinin aktif hale gelmesiyle birlikte Turkcell’den SMS ile gelen kod, Paramanya’nın içindeki ilgili alana girildiğinde 30 elmasın anında sahibi olunuyor.



Popüler Haberler


Devolver Digital tarafından yayınlanan Human Fall Flat’in devam oyunu Human Fall Flat 2’nin 2026 yılına ertelendiği resmi olarak açıklandı.


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”