-->
Netmarble’dan Yeni Mobil RPG Oyunu: “EvilBane: Kuzgunların Yükselişi”

Netmarble’ın yeni mobil oyunu, EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nin Android sürümü, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de mobil oyun severlerin beğenisine sunuluyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nin Android sürümünü, 7 Nisan itibariyle tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de mobil oyun severlerin beğenisine sunuyor. Tüm dünyadaki ön kayıt duyurusunun ardından […]

07.04.2016 | ulasufuk

Netmarble’ın yeni mobil oyunu, EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nin Android sürümü, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de mobil oyun severlerin beğenisine sunuluyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, EvilBane: Kuzgunların Yükselişi’nin Android sürümünü, 7 Nisan itibariyle tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de mobil oyun severlerin beğenisine sunuyor. Tüm dünyadaki ön kayıt duyurusunun ardından 500.000’in üzerinde ön kayıt alan EvilBane, sinema kalitesindeki grafikleriyle oyun severlere muhteşem deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

Geleneksel aksiyon RPG’lerinin klasik oyun mekaniklerine sadık kalarak benzeri görülmemiş grafikleriyle EvilBane, oyun severlere bilgisayar oyunlarının seviyesinde kesintisiz bir aksiyon sunuyor. Çok yakında İOS kullanıcılarının da beğenisine sunulacak Evilbane, mobil RPG oyunlarına yeni bir soluk katmayı hedefliyor.

Asya’nın bazı bölgelerinde RAVEN olarak piyasaya sürülmüş olan EvilBane, 2015 yılında Kore’nin en sevilen aksiyon RPG oyunu oldu. İlk 40 günde 1 milyon günlük kullanıcı sayısını aşan ve çıkışından itibaren ilk 78 günde, 5 milyondan fazla indirilen oyun, büyük başarılara imza attı. Geçen yıl Kore’nin App Store ve Google Play mağazalarında genelde en çok gelir getiren oyun oldu. Nisan 2015’te Google Play’de dünyanın en çok gelir getiren 4. oyunu olurken, 2015 Ağustos’ta da iOs ve Google Play birlikte olarak 8. en çok gelir getiren oyun oldu.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!