-->
Kaptan Amerika’nın Baş Düşmanı Crossbones Marvel Future Fight’a Geliyor!

MARVEL Future Fight’ın en son sürümü Yeni Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nda, Kaptan Amerika’nın baş düşmanı Crossbones oyuncularla buluşuyor. Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, Marvel Future Fight için hazırladığı “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” güncellemesini bugün duyurdu. Kaptan Amerika, Kış Askeri, Falcon ve Şahingöz için yeni kostümler içeren dopdolu güncellemeyle Netmarble takipçilerine, macera dolu […]

29.04.2016 | ulasufuk

MARVEL Future Fight’ın en son sürümü Yeni Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’nda, Kaptan Amerika’nın baş düşmanı Crossbones oyuncularla buluşuyor.

Asya’nın en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble, Marvel Future Fight için hazırladığı “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” güncellemesini bugün duyurdu. Kaptan Amerika, Kış Askeri, Falcon ve Şahingöz için yeni kostümler içeren dopdolu güncellemeyle Netmarble takipçilerine, macera dolu günler sunuyor.

Marvel kahramanlarının yer aldığı “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” filmi kapsamında düzenlenecek “Kahraman Savaşı’” etkinliğinde oyuncular, Süper İnsan Kayıt Yasası’na katılabilecek. Etkinliğe katılan oyuncular takım puanları kazanacak ve en çok puana sahip olan takım oyun içi ödüllere de sahip olacak.

Netmarble Marvel Future Fight’ın birinci yıldönümünü kapsamında özel bir etkinlik de düzenleyecek. Etkinlikte, “Yenilmezler: Ultron Çağı” filminde Stark Kulesi’nde gerçekleşen Kule Partisi canlandırılacak. Oyuncular Kule Partisi’nde, yeni karakter biyometrikleri ve daha bir çok heyecan verici sürpriz ödül kazanma şansı da elde edecek.

Netmarble Games Global Başkanı Seungwon Lee, Marvel Future Fight’ın geçtiğimiz yılki inanılmaz başarısından dolayı çok mutluyuz. Bu özel günü Marvel Future Fight takipçilerine Kaptan Amerika temalı yepyeni içerikler ve kötücül Kara Tarikat’ı yenme umuduyla daha fazla ödül kazanmak için iki harika fırsat sunarak kutluyoruz” dedi.

Marvel Future Fight güncellemesindeki özelliklerden bazıları:

Yıldızlar geçidi: Üç yeni karakter Thanos, Kara Çene ve Süperdev Baş Düşman olarak oyuna ekleniyor. “Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” filminde rol alan Crossbones karakteri de Marvel Future Fight ekibine katılıyor.

“Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı” için yeni kostümler: En son güncelleme, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı’ndaki kahramanlardan dördü için yeni kostümler sunuyor: Kaptan Amerika, Kış Askeri, Falcon, Şahingöz.

Worldly battles: Thanos ve ölümcül Kara Tarikat’ın üyeleri için yeni baş düşman içeriği ekleniyor. Bir hafta boyunca, beş Kara Tarikat üyesi ve Thanos Baş Düşman Modu’nda günlük olarak değişerek savaşacak.

Zaman savaşlarına güncelleme: Oyuncular yeteneklerine göre belli bir lige yerleştirilecek ve yalnızca kendi ligleri içerisinde eşleştirilecek. Ayrıca oyuncular haftalık sonuçlarına göre bir lige yerleştirilerek, ödüller lig rütbesine göre belirlenecek.

Marvel Future Fight, ünlü Marvel yazarı Peter David’in yazdığı hikayeye ek olarak, Demir Adam, Kaptan Amerika, Kara Dul, Örümcek Adam, Korkusuz’un da aralarında bulunduğu çok sayıda Marvel karakteri içeriyor. Oyuncular muhteşem grafiklerin ve yaratıcı kontrollerin tadını çıkarırken, Doktor Ahtapot ve Ultron gibi süper kötü adamlarla savaşmak için kendi süper kahraman takımlarını oluşturabiliyor. Marvel Future Fight ayrıca aksiyon dolu eğlenceyi arttırmak ve destek için takım oyunu da içeriyor.

MARVEL Future Fight tüm dünyada App Store® ve Google Play™ üzerinden indirilebilir.

App Store®: https://itunes.apple.com/us/app/marvel-future-fight/id955705796

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.mherosgb

MARVEL Future Fight ile ilgili daha fazla bilgi için http://marvelfuturefight.netmarble.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!