-->
Hounds: The Last Hope’un 2. Klan Turnuvası Başlıyor

Hounds: The Last Hope tutkunlarının beklediği gün yaklaşıyor. 24 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan offline 2. klan turnuvası için kayıtlar başladı. 16 takım arasında gerçekleşecek turnuva sonunda Hounds: The Last Hope’un 2. klan turnuvasının en iyi takımı belli olacak. Yüksek oyun grafikleri ile MMOTPS ve RPS oyun deneyimini ücretsiz olarak bir arada sunan, Netmarble’ın PC […]

15.04.2016 | ulasufuk

Hounds: The Last Hope tutkunlarının beklediği gün yaklaşıyor. 24 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan offline 2. klan turnuvası için kayıtlar başladı. 16 takım arasında gerçekleşecek turnuva sonunda Hounds: The Last Hope’un 2. klan turnuvasının en iyi takımı belli olacak.

Yüksek oyun grafikleri ile MMOTPS ve RPS oyun deneyimini ücretsiz olarak bir arada sunan, Netmarble’ın PC oyunu Hounds: The Last Hope’un offline klan turnuvası 24 Nisan Pazar günü gerçekleşecek. Beşiktaş’taki Adeks Internet Kafe’de düzenlenecek turnuvada gücünü göstermek isteyen klanlar http://joy.ac/4gyz adresi üzerinden kayıtlarını yaptırabilir.

24 Nisan Pazar günü yapılacak olan turnuvaya toplam 16 takım katılacak. Birinci olan takıma 2000 TL ile birincilik kupası, ikinci takıma 1000TL ve üçüncü olan takıma 500TL para ödülü verilecek.

1460534176_G__rsel_2

Turnuva kapsamında bir araya gelecek oyun severler, birbirleriyle tanışma ve sosyalleşme imkânı da bulacak. Birbirinden çekişmeli anların yaşanacağı turnuvada takımlar 5 asil ve 1 yedek oyuncudan oluşacak. Klan Savaşları, elemeler, çeyrek final, yarı final, üçüncülük maçı ve final karşılaşması olmak üzere toplamda 5 farklı aşamadan oluşacak ve her bir mücadele birbirinden farklı haritalarda gerçekleştirilecek.

Turnuvayla ilgili başvuru ve kayıt içinhttp://joy.ac/4gyz; detaylı bilgilere ulaşmak için http://joy.ac/4gyD adresleri ziyaret edilebilir.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!