-->
Evilbane: Kuzgunların Yükselişi Android’ten Sonra Artık iOS’ta

Dünya’da 1.5 milyon Android kullanıcısı tarafından oynanan Evilbane, tüm dünyayla aynı anda artık İOS sürümüyle de oyun severlerin karşısına çıkıyor. Asya’nın hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., EvilBane: Kuzgunların Yükselişi oyununun Android sürümünü tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de 7 Nisan’da yayınlamıştı. 1 hafta gibi kısa bir sure için 1.5 milyon kişi tarafından indirilen […]

15.04.2016 | ulasufuk

Dünya’da 1.5 milyon Android kullanıcısı tarafından oynanan Evilbane, tüm dünyayla aynı anda artık İOS sürümüyle de oyun severlerin karşısına çıkıyor.

Asya’nın hızlı büyüyen mobil oyun şirketi Netmarble Games Corp., EvilBane: Kuzgunların Yükselişi oyununun Android sürümünü tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de 7 Nisan’da yayınlamıştı. 1 hafta gibi kısa bir sure için 1.5 milyon kişi tarafından indirilen Evilbane şimdi de İOS kullanıcılarıyla buluştu. Evilbane, sinema kalitesinde grafikleri ve heyecan verici atmosferi ile ön plana çıkıyor.

Nesilden nesile geçen gizemli bir miras ile başlayan Evilbane’de oyuncuları uzun soluklu bir aksiyon bekliyor. Oyuncularına, Luke, Vango ve Khara karakteriyle kahramanlık dolu bir serüven sunacak olan Evilbane, artık İOS sürümünde de indirilebilecek.

Asya’nın bazı bölgelerinde RAVEN olarak piyasaya sürülen EvilBane, 2015 yılında Kore’de en sevilen aksiyon RPG’si oldu. İlk 40 günde bir milyon günlük kullanıcı sayısını aşan oyun, oyun severler tarafından oldukça yoğun ilgi gördü. Nisan 2015’te Google Play’de dünyanın en çok gelir getiren 4. Oyunu olurken, Ağustos ayında da İOS ve Google Play ile birlikte dünyanın en çok gelir getiren 8. Oyunu oldu.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.ravgl

App Store: https://itunes.apple.com/app/id996345745

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi EvilBane websitesini ve resmi Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Final Fantasy 7 Remake serisinin son oyunu Final Fantasy 7 Rebirth’ün çıkış tarihiyle ilgili heyecan verici bir haber geldi!


Atlus hayranları için heyecan verici bir haber: Persona 1 ve 2’nin remake sürümleri yolda olabilir!


Hollywood yıldızı Keanu Reeves, Sonic the Hedgehog 3 filminde Shadow the Hedgehog karakterini seslendirecek.


11 Bit Studios, merakla beklenen Frostpunk 2’nin beta sürümünü PC kullanıcılarına sunmuş durumda.