-->
Blues and Bullets – Episode 2 İnceleme

Siyah Beyaz Film Gibi Biraz… Blues ve Bullets onun nitelikleri birçok captivates bir oyundur. Sadece karanlık, zulüm ve entrika argüman tam vardır, ama kuvvetle Sin City (iki renkli ışık kullanımı gibi çizgi roman etkilenmiş bir görsel stili ile Ellilerin atmosferini içeren bir maceranın içine dürüstçe bizi koyar ya da bunların eksikliği ve rakamlar neredeyse ortamına […]

29.04.2016 | ulasufuk

Siyah Beyaz Film Gibi Biraz…

Blues ve Bullets onun nitelikleri birçok captivates bir oyundur. Sadece karanlık, zulüm ve entrika argüman tam vardır, ama kuvvetle Sin City (iki renkli ışık kullanımı gibi çizgi roman etkilenmiş bir görsel stili ile Ellilerin atmosferini içeren bir maceranın içine dürüstçe bizi koyar ya da bunların eksikliği ve rakamlar neredeyse ortamına bağlı olarak siyah ya da beyaz silüetler) indirgenir. Ancak, dystopian macera meraklıları için veri olarak, Bioshock bilim kurgu ilham açık daha fazladır.
İlk atak hala burada o mevcut net bir şey yaptı: Blues ve Bullets onun mekaniği, Heavy Rain / Ötesinde İki Souls İspanyolca gereğidir. Bu, söz konusu oyunların tarzı, hareket veya eylem yelpazemizi tamamen neyi tarafından şartlandırılmış olduğu hızlı zaman olayları ile yüklenen (Point’n tıklama ipuçları ile) macera karışımı aşina olmayanlar için, bir hikaye neredeyse modus çizgi romanı dokunmatik yapar biz hareket hızını, seçemezsiniz veya olabilir genellikle, bizim için de geçerlidir.

 
Blues-and-Bullets-Episode-2-inceleme1
 

Monsters oyun Crowd bu tarz vazgeçmeden eylem kendini immerses ve ikinci bölüm kalır şey: Biz amacı ve ateş izin verildiği çekimleri katıldı, ama biz ne hiçbir şey, hiçbir zaman anlatım değişecektir. Bu, endişe ya da mermi ya da yaşam barlar miktarı anlamına gelir. Eliot Ness bir düşman ile bitmelidir varsa o olacak. Onun yardımcısı (ve eski boksör) birleştirilerek açıkça bu bir (neredeyse) “raylar üzerinde atıcı” hangi aralarında küçük bir etkileşimin olduğunu ortaya koyuyor.
İlginçtir ki, zaten eşit şaşırtıcı arsa düzeyi ve ortamları olan bu ikinci bölüm, eylem sıkışmış, biz bazı sürprizler alırsınız. Bir kırmızı göz, oyunda siyah dışındaki yalnızca görünen renk ile işaretlenmiştir – – elbette ipuçları toplayarak yerleri (daima kapalı ve sınırlı) yürümek zorunda kalacak ve bilgi “dalları” yapma çeşitli yönlerini ve dedektif çözmek için Elliot biter birleştirmek ve acontecmientos hakkında gerekli sonuçlara varmak için. Öte yandan, raylar üzerinde atıcı anlar, karakter eziyet kez sürekli flashback – onun yerine onun için çalışan Al Capone karşılaştıklarında yıl hatırlayarak – hangi ve sonsuz diyalog sahneleri seçmek için sadece, herhangi bir işlem ya da ruh cevabı yürütülen söyledi.

 
Blues-and-Bullets-Episode-2-inceleme2
 

yapıyor, bu anlatı macera oyunu özellikle psikolojik, karanlık olur ve Korku Katmanlar daha var bir şekilde işlemek için vardı (ve gelişmiş) tür içinde şaşırtıcı gerçekleşir (veya PT, bu yüzden anlamak) bir birinci şahıs görünümü ve gerçek korkunç halüsinasyonlar kullanarak. Ve bu taze bir nefes olduğunu ve Blues ve Madde İşaretleri sürekli varsa, onun yavaş hızı ve uyanık olmak bilgi ve konuşmaları ile yüklendi. Bu nedenle, niyet bu monoton bir oyun, ama sevenler en sakin oyun ve eylem ya da doğrudan maceralarını arsa ağırlık takipçileri yönelik olduğunu söylemek mümkün değildir. Bu bölüm biz bulmaca ve ipuçları ile ne kadar hızlı bağlı, yaklaşık 4 saat süren, ancak aşırı bir sıkıntı göstermek için başarısız.

 
Blues-and-Bullets-Episode-2-inceleme3
 
teknik bölüm ortamları ve suskun bizi terk edebiliyoruz tasarımları ile, yüksek bir düzeyde yeniden, ama oyun hala karakter ifadeleri, onların hareketleri veya büyük olarak geçmiş nesil bizi geri getirmek elemanları vardır kahramanı ve yan arasındaki ayrıntılar aksine. beyaz, siyah ve kırmızı kullanımı oyununa büyük bir iyilik yapar ve hatta daha iyi bir deneyim yapan çok başarılı bir atmosfer sunuyor.
sesler, İngilizce, oldukça iyi ve müziği başka ligde oynadığı (İspanyol çalışmanın durumunda en az CAStilian altyazılar ve metinler ile) yorumlanır. Biz unutulmaz olduğunu ve bize gerçek bir film noir gizem hissettirecek melodilerle tamamen sinematik kompozisyonlar bir arkaya bakacak.

bir zamanlar ne kadar sürede üçüncü gösteri biz sadece merak bu bölüm bitirmek ve hangi haber getirecektir. Buradan biz Elliot Ness macera devam etmek için arıyoruz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!