-->
​Japonların Lastik İzleri, PlayStation 4’e Damga Vurmaya Geliyor!

World of Tanks, 15 yeni Japon tankı ve 4 haritayla konsol savaşlarını kızıştıracak Wargaming, İmparatorluk Çeliği adını verdiği yeni güncellemesi ile PlayStation®4 sürümüne Japon tanklarını salıyor. Japon tank ağacında aralarında meşhur Type 3 Chi-Nu-Kai’nin de yer aldığı toplam 15 tank bulunmakta. Ayrıca, Alman, Amerikan ve Sovyet birliklerine toplamda 16 araç ekleniyor. Gelen yenilikler arasında tankların […]

12.04.2016 | ulasufuk

World of Tanks, 15 yeni Japon tankı ve 4 haritayla konsol savaşlarını kızıştıracak

Wargaming, İmparatorluk Çeliği adını verdiği yeni güncellemesi ile PlayStation®4 sürümüne Japon tanklarını salıyor. Japon tank ağacında aralarında meşhur Type 3 Chi-Nu-Kai’nin de yer aldığı toplam 15 tank bulunmakta. Ayrıca, Alman, Amerikan ve Sovyet birliklerine toplamda 16 araç ekleniyor. Gelen yenilikler arasında tankların yanı sıra Redshire, Pacific Island, Highway ve Steppes haritaları da var.

Japon tankları zorlu arazilerde hızlı ve çevik bir şekilde ilerleyebilmeleriyle ünlüler. R.Otsu, Type 95 Ha-Go, Type 98 Ke-Ni, STA-1, Type 61 ve atış gücüyle göz dolduran Type 3 Chi-Nu-Kai gibi ikonik hafif ve orta Japon tankları, tozu dumana katmak için hazırlar. Şayet uzak doğunun egzotik havasına iyice kapılmak isterseniz Pacific Island haritasında Japon tanklarını deneyin deriz.

Gelelim PlayStation®4’e çıkarma yapan Amerikan, Sovyet ve Alman tanklarına. Almanların Maus, Sovyetlerin IS-4 ve Amerikalıların T-57 tankları gibi isim yapmış araçlarla Steppes, Redshire ve Highway gibi yeni haritalarda becerilerinizi test edebilir, farklı arazilerde bu tankların konsoldaki çevikliğini ve gücünü test edebilirsiniz.

World of Tanks PlayStation®4 sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için http://console.worldoftanks.com/ adresini ziyaret edin.

İçerik Paketleri:

https://files.wargaming.net/public.php?service=files&t=50d7cd2f22fb7b4efdfe274d45fa6f07

Görsel:

https://files.wargaming.net/public.php?service=files&t=04f4f6315ef000c110f14fc0b31b78fe

World of Tanks Logoları:

https://files.wargaming.net/public.php?service=fil…

Ekran Görüntileri:

https://files.wargaming.net/public.php?service=files&t=fa72045ffa614335a67d3cd7537cee52

YouTube:

https://youtu.be/PkbMlq91aIA



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!