-->
World of Tanks 9.14 Güncellemesi Bomba Gibi Geldi!

Yükseltilmiş fizik motoru ve güncellenmiş sesleriyle tank savaşları şimdi hiç olmadığı kadar gerçekçi ve eğlenceli Wargaming bugün itibariyle World of Tanks’in 9.14 güncellemesinin yayında olduğunu duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte oyunun iyileştirilmiş sesleri ve fizik motoru, tank savaşlarını daha da gerçekçi bir hale getiriyor. Bunların yanı sıra güncellemede oyuncuları 24 yeni HD tank modeli ve Rampage […]

10.03.2016 | ulasufuk

Yükseltilmiş fizik motoru ve güncellenmiş sesleriyle tank savaşları şimdi hiç olmadığı kadar gerçekçi ve eğlenceli

Wargaming bugün itibariyle World of Tanks’in 9.14 güncellemesinin yayında olduğunu duyurdu. Bu güncellemeyle birlikte oyunun iyileştirilmiş sesleri ve fizik motoru, tank savaşlarını daha da gerçekçi bir hale getiriyor. Bunların yanı sıra güncellemede oyuncuları 24 yeni HD tank modeli ve Rampage modu için gelen bir harita (Ravaged Capital) bekliyor.

Geliştirilmiş fizik motoru sayesinde artık tankların kontrolleri çok daha gerçekçi. Bu da savaşları daha dinamik bir hale getirmekte. Tankçılar keskin dönüş yeteneklerini geliştirerek hızlıca yön değiştirebilir, araçlarının dönüş yarıçapını kontrol edebilirler. Buna ek olarak tank manevraları artık daha kıvrak bir hal alıyor ve oyunculara ellerindeki hızlı tankların performansını katlayabilme şansı veriyor.

9.14 güncellemesiyle oyunun ses motoru Audiokinetic Wwise’ın gücünü tam anlamıyla hissedebileceksiniz. Tanklardan ve savaş alanından gelen tüm sesler eskisinden daha etkileyici bir hal almakta. Gerçek araçlarla sahada kaydedilen 10 ila 30 arası ses kaynağı, farklı bir çekirdekte işleniyor. Savaşan oyunculara atmosferi birebir yaşatmak için eklenen çoklu ses parametreleri sayesinde Wargaming, World of Tanks oyun deneyimini yeni bir boyuta taşımayı hedefliyor.

Yayın Direktörü Sergey Laptenok konuyla ilgili görüşlerini, “Bu güncellemeyle oyunun seslerine ve fizik motoruna gelen yenilikleri, oyuncularımız bir süredir dört gözle bekliyordu. Bize verdikleri geribildirimler sayesinde onlara şimdiye kadarki en gerçekçi tank savaşı deneyimini sunmaya hazırız,” şeklinde dile getirdi.

9.14 güncellemesinde oyuncuların gözdesi olan 24 tank da pırıl pırıl HD modellere kavuşuyor. Rampage modundaki yeni Ravaged Capital haritası ise oyuncuları İkinci Dünya Savaşı’nın Paris cephesine ışınlayacak.

9.14 güncellemesi ve World of Tanks ile ilgili daha fazla bilgi için http://worldoftanks.eu adresini ziyaret edin.

İçerik Paketleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_9_14/WoT_Assets_Update_9_14_EU.zip

Ekran Görüntüleri:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_9_14/WoT_Update_9_14_Screens.zip

World of Tanks Logosu:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_9_14/WoT_Logo_GLOBAL.zip

Görseller:

ftp://ftpplus.wargaming.net/WoT/Update_9_14/WoT_Update_9_14_Key_Visual.zip

YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=_D8yTXif9ro



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!