-->
Wolfteam’e Sürpriz Yama!

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, yeni yamasıyla hem Wolfteam oynanan internet cafeleri hem de Wolfteam oyuncularını sürpriz fırsatlarla buluşturuyor 30 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, yeni yamasıyla Wolfteam severleri ve internet cafeleri sürpriz fırsatlarla buluşturuyor. Yamayla birlikte Wolfteam’e 3 yeni gizemli kutu ekleniyor. Kutunun içinden […]

07.03.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu Wolfteam, yeni yamasıyla hem Wolfteam oynanan internet cafeleri hem de Wolfteam oyuncularını sürpriz fırsatlarla buluşturuyor

30 milyonu aşkın kullanıcı sayısı ile Türkiye’nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan Wolfteam, yeni yamasıyla Wolfteam severleri ve internet cafeleri sürpriz fırsatlarla buluşturuyor.

Yamayla birlikte Wolfteam’e 3 yeni gizemli kutu ekleniyor. Kutunun içinden ne çıkacağı tamamen şansa bağlı olsa da 10. 20. ve 30. kutularda Ateş, Barut gibi efsane eşyalar yer alıyor. Gizemli kutu etkinliğinin yanı sıra Wolfteam, son 2 yılda hesap açmış tüm Wolfteam oyuncularına 30 günlük Ateş, Barut ve Elwrci M6A2 SL gönderiyor.

Oyuncularla birlikte bilgisayar oyunlarının vazgeçilmez merkezi olan internet cafeleri de unutmayan Wolfteam, WT Plus ile birbirinden avantajlı fırsatları oyun severlerle buluşturuyor. WT Plus kullanan internet cafelerde Wolfteam oynayan oyuncular, eşyalardan oluşan bonus ödülleri alma şansı buluyor. Mart ayına özel olarak sunulan ücretsiz eşyaların içinde ise AKEI – 47 Ultimate, BigKid, Dragon Axe, Lava Grenade, WX – 1 yer alıyor.

Yamaya ilişkin detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

www.joygame.com/wolfteam/etkinlik/mart-2016



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!