-->
Stranger of Sword City’nin PS Vita Hikaye Videosu

NIS America, Stranger of Sword City’nin PS Vita versiyonu için resmi hikaye videosu yayınladı. Xbox One için dijital olarak Kuzey Amerika’da çıkış yapan, Avrupa’da ise 29 Mart’ta çıkış yapacak oyun, PS Vita içinse fiziksel ve dijital olarak NIS America yayıncılığında 26 Nisan’da Kuzey Amerika’da, 29 Nisan’da da Avrupa’da çıkış yapacak. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:  

24.03.2016 | ulasufuk

NIS America, Stranger of Sword City’nin PS Vita versiyonu için resmi hikaye videosu yayınladı.

Xbox One için dijital olarak Kuzey Amerika’da çıkış yapan, Avrupa’da ise 29 Mart’ta çıkış yapacak oyun, PS Vita içinse fiziksel ve dijital olarak NIS America yayıncılığında 26 Nisan’da Kuzey Amerika’da, 29 Nisan’da da Avrupa’da çıkış yapacak.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı!


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.