-->
Seven Knights’a Yeni Guncelleme: Kizil Kanyon ve Yen, Lord Lu Bu

Seven Knights’a gelen yeni güncellemeyle 9. bölgede açılan yeni macera alanı Kızıl Kanyon ve yeni karakter Lord Lu Bu oyuna ekleniyor. Üç Krallığın Hikayesi’nde yer alan Guan Yu, Zhuge Liang ve Zhoa Yun karakterleri de aynı güncelleme kapsamında Seven Knights’ın kaos içindeki dünyasına barış getirmeye geliyor. Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights’a 9. bölgedeki […]

25.03.2016 | ulasufuk

Seven Knights’a gelen yeni güncellemeyle 9. bölgede açılan yeni macera alanı Kızıl Kanyon ve yeni karakter Lord Lu Bu oyuna ekleniyor.

Üç Krallığın Hikayesi’nde yer alan Guan Yu, Zhuge Liang ve Zhoa Yun karakterleri de aynı güncelleme kapsamında Seven Knights’ın kaos içindeki dünyasına barış getirmeye geliyor.

Netmarble Games, mobil RPG oyunu Seven Knights’a 9. bölgedeki yeni alanların ve Lu Bu adında yeni bir lordun da dahil olacağı büyük bir güncellemeyi duyurdu.

  1. bölgedeki üçüncü macera alanı olma özelliğine sahip Kızıl Kanyon, Yedi Şövalye’nin ve Dört Lord’un mücadelelerine sahne olacak. Sonsuz Duvar ve Gösterişli Market’in ardından oyuncuların beğenisine sunulan Kızıl Kanyon, büyük ölçekli çarpışmalara ve savaşlara sahne olacak.

Ace ve Sun Wukong’dan sonra tanıtılan üçüncü lord olan ve ünlü roman Üç Krallığın Hikâyesi’nden temel alınarak tasarlanıp modellenen Lu Bu, İmparator Diyarı adındaki 9. bölgeye ek olarak Batı’daki Kızıl Kanyon’a da hükmediyor. Lu Bu’nun yetenekleriyle, özellikle arenada büyük ilgi çekeceği belirtiliyor.

Seven Knights aynı güncelleme içinde oyunculara, Guan Yu, Zhuge Liang, Diao Chen ve Zhao Yun isminde Kaplan Generalleri de sunuyor. Her biri Üç Krallığın Hikayesi’ndeki karakterlerle aynı konseptleri ve özellikleri taşıyan Kaplan Genaralleri, büyüleyici hareketleri ve yetenekleriyle Seven Knights’a geliyor.

Seven Knights videosunu izleyebilirsiniz. https://youtu.be/xJrx4etwTNE

Seven Knights, Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmarble.sknightsgb

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/seven-knights/id970818035?l=ko&ls=1&mt=8

Oyunla ilgili daha fazla bilgi için resmi siteyi ziyaret edebilirsiniz: (http://sevenknights.netmarble.com



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!