-->
Salt and Sanctuary İnceleme

Karanlık Bir Atmosfer Bu bir oyun birlikte geliyor ve onun çok kendi türünü tanımlayan sık sık değil. Yazılım itibaren, Demon Souls ile çok sayıda manevi varislerine yol ve layık hak iddia bir avuç. Vermiş bir sert bir aksiyon-RPG onu elde Salt and Sanctuary “Souls” birincil ilkelerini kesiliyor, ikinci kategoriye sığar alt tür ve acımasız mücadele […]

21.03.2016 | ulasufuk

Karanlık Bir Atmosfer

Bu bir oyun birlikte geliyor ve onun çok kendi türünü tanımlayan sık sık değil. Yazılım itibaren, Demon Souls ile çok sayıda manevi varislerine yol ve layık hak iddia bir avuç. Vermiş bir sert bir aksiyon-RPG onu elde Salt and Sanctuary “Souls” birincil ilkelerini kesiliyor, ikinci kategoriye sığar alt tür ve acımasız mücadele ve multi-dallanma beceri ilerlemesi üzerine bir vurgu ile yan kaydırma eylem Platformer bunları yeniden organize.

Etkisi gururla giyilir, ancak Ska Studios, başkasının ceketinin eteğini bir yolculuk yakalamak için günaha direndi. Bunun yerine, onlar her yerinde kendi ayırt edici tarzı püskürtme sırasında hürmet başardınız. Bulaşık makinesi ve hatırlamak olanlar onun devamı (hatta Charlie Cinayet ), ska marka Soluk görsel ve sarsıcı, hızlı tempolu dövüş aşina olacak hepsi geçiş harika kuyuya fantezi RPG alemlerinin.

Aynı zamanda cilt tonu ve saç varyantları ve başlangıç ​​ile oynarken, sen birkaç kökenli ülke ve sekiz sınıftan seçmek için izin, beklediğiniz daha farklı olan karakter yaratma ile sık sık olduğu gibi, başlar biblo. Sen gemi korsanlar tarafından saldırıya uğradığında daha sonra eyleme doğrudan atılan konum ve korumaya yemin edilir prenses kaçırılan ve gizemli bir adaya alınır.
 
Salt-and-Sanctuary-inceleme1

 

Kutsal şenlik veya fenerler bu macerada sürümü vardır. Eğer temelde, yukarı dinlenme, satın almak ve vites yükseltmek, öğrenmek büyü ve nerede, yukarı seviyeye tuz harcamak için nereye onlar. Onlar oldukça yaygın olan, ama aynı zamanda oldukça geniş yayılmış ve her zaman çok büyük bir rahatlama olarak geliyor bulmak. Düşmanlar altın ve tuz açılan ve mağlup olduğunuzda ikincisi açılan ve geri kazanmak için olay yerine geri dönmelidir. Senin diriliş eylemi size Sanctuary sizin ölüm ve mesafe şekilde tarafından kararlı görünüyor senin altın bir yüzdesini maliyeti. Seçtiğiniz dinin Haven’ın kurulan inanç ile aynı hizaya sağlayarak, tanrılara bir put sunarak Sanctuary tüccarları, demirciler, din adamları ve kılavuzları davet edebilirsiniz. Öyle değil olsa bile, yine de yukarı seviyeye ve geniş yetenek ağacı erişebilirsiniz.

Eğer çeşitlendirmek için cezalandırılmış olmayacak karşın, etkinliğini en üst düzeye çıkarmak için bir veya iki kola odaklanmak isteyeceksiniz. Savaş, ağır bir ışık eklektik ama tanıdık bir karışımı olduğunu değişmekteydi ve büyülü saldırıları engelleme ve kaçma ve bu tür kılıç, kalkan, çubuklar gelip çatar, fiyonklar, baltalar ve hatta silah gibi çeşitli dişli loadouts kullanabilirsiniz. Zırh doğrudan kaldırdı bir taşıma ağırlık için stat tarafından dikte kullanımı olan ağır veya hafif formlarda, gelir Karanlık Ruhlar. Eğer çok ağır iseniz, örneğin, kaçmasına veya dayanıklılık tükenmeden önce çok saldırmak mümkün olmayacaktır. 2B düzleme mücadele kısıtlama taktik manevra kabiliyeti büyük bir kaldırır ve gerçekten engellemek için ne zaman bir sorunu haline gelen ve uzak veya rakibin üzerinden atlatmak için zaman. Eğer içlerinden acele çalışırsanız bile düşük seviyeli hırıltı düşman bir sorun olabilir ve sizin hakkınızda fikir tutmak yoksa bir duvara karşı bir köşede veya sıkışmış almak kolaydır.
 
Salt-and-Sanctuary-inceleme2

 

Eğer patronlar karşı karşıya zaman ve fikir gerekir. Smiles Kraliçesi, Kraekan ejderi ve yanlış Jester gibi isimler korkutucu olan canavarlar yükselen. Bunlar genellikle ya büyü veya melee hasar odaklanmak ve onların sağlıklarını tüketmek daha kaçınmak için zor ve sayaç haline hamle bir çeşitlilik var. Çoğu patronlar genellikle son aşamada, üç aşamadan var -% 30 civarında sağlıkta – onlar size ellerinden geleni savurmak hangi bir çılgın, neredeyse umutsuz saldırı şeklini alarak. Her tuz büyük bir arz ve dişli yükseltme yardımcı olmak için özel bir madde ile ödüllendirir. Diğerleri çoklu saldırılar kesinlikle behemoths ise bazı ekler, değişmekteydi ve melee hareket setleri ve ekran uzunluğu gözde kutular, bu oldu acaba çok kolay. Onun büyük kuzenleri olduğu gibi, adil olma eğilimindedir ve beceri, sabır ve azim sonunda sen galip bkz genellikle olacaktır. Aynı zamanda aslında başarılı kadar haksız olduğunu hissederek ve sevinç sadece ezici olduğunu vardır.

Arama mücadele kadar önemlidir, ama bir şey tabela reddediyor. Dünya tasarım bir harita ve güvenli sığınaklar arasında sizi zip (senin Sanctuary at sığınmak için bir NPC kılavuzu davet ederek kilidi) hızlı seyahat sistemine ihtiyaç olmayacak, o kadar ki, sezgisel. Orada gizli odalar, gizli yollar ve kısayollar bolca vardır ve her zaman size etrafında dağınık siyah dikilitaşların ile etkileşime girmesine izin oyunda çeşitli noktalarda size verilen yeni Brand (Sigils yeni bir anahtar bulmak veya kilidini açtığınızda geri giderek değer ). Olsun İlki, bir örnek olarak, tavana üzerinde yürümek ve daha önce ulaşılmaz bölgelere ulaşmak için izin ağırlık merkezinizi geçer. Daha sonra Markalar böylece onlar sizin yeni bulunan güçler size ortaya çıkarabilir şey kaçırmış durumda başlamadan geri dönmek için teşvik, daha farklı hareket için izin verir.

 
Salt-and-Sanctuary-inceleme3

 

Bu ince birçok oyunculu elemanı olmadan gerçek saygı olmaz ve Salt and Sanctuary bir “Yolculuk Şişe” adı verilen bir cihaz ile diğer oyuncular için mesaj bırakmak için izin verir. Sen tuzakları, hazine ya da yaklaşan patronların insanları uyarmak, ya da çok meyilli iseniz oyunlar oynayabilir. Bazen diğer oyuncular sizin Sanctuary içine koşmak ama onları dışarı izleyin kaybolur göreceksiniz. Sen insanlarla online oynamak, ama bir kanepe co-op modu etkinleştirmek ve ikinci ped kontrolü için ücretli adam birisi olabilir Taş Sellsword aradığınız bir öğeyi kullanarak olamaz. Elbette iyi eğlenceli, ama ekran biraz çok meşgul olur ve sadece gerçekten sola veya sağa saldırabilir ve patron açmak için hangi yolu bilmiyor zaman boss dövüşler kafa karıştırıcı olabilir. Zalimce, patronlar Eğer onlar iş demek biliyorum sadece bu yüzden, ya da kendi inleri etrafında mızrakları ve mızraklarla öldürmeye ettik oyuncuların kopmuş başkanları veya sakat cesetleri gösterecektir.

Macera ve mücadele sağlıklı bir 20 küsur saat içine alanların bol Ambalaj, Salt and Sanctuary yeraltı veya atma keşfetmek gibi zifiri karanlığın içine bırakarak, her fırsatta beklentisiyle yükseltmek için onun tarz korkunç görseller kullanan bir zorlayıcı, atmosferik odyssey olduğunu size ani patronlar bunu beklemiyordum değilken. net ve odaklı anlatı eksikliği ikincil bir sorundur; Ruhlar oyunlar çok ilginç gerçekten bir nedeni bunun için bakmak isterseniz onlar, irfan dağlar patronlar ve öğeleri açısından sıkışmış ortaya hazır olması.

Bu ska önceki işin kalitesini aşan ve ısırık büyüklüğünde bir bakışta görünen bir rol oynama opus sunar, ama yakında bir şey olmayı kendini ortaya çıkarır. Karanlık Ruhlar ve Süper Ghouls kan bulanmış, çelik kaplı aşk-çocuk gibi ‘n’ Hayaletler, Salt and Sanctuary güzel çizilmiş ve titizlikle hazırlanmış ve ne saf bir hikaye yoksun atmosferi ile yapar, vahşice zor, derinlik ve çekicilik.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!