-->
Sala Game,Yeni Oyunu War2-Red Alert ile Farkını Ortaya Koyuyor

Savaş simülasyonlarını sevenlere yönelik tarayıcı tabanlı bu MMO’da stratejinizi belirleyin ve düşmanlarınızı tek tek alt edin. Ejder Yolu Online ile ülkemizde oyunseverlerin büyük beğenisini kazanan ve kısa sürede 1 milyon kayıtlı kullanıcıyı geçen Sala Game, yeni oyunu War2-Red Alert ile de adından birhayli söz ettireceğe benziyor. Tarayıcı tabanlı bir MMO savaş simülasyonu olan War2-Red Alert’de […]

04.03.2016 | ulasufuk

Savaş simülasyonlarını sevenlere yönelik tarayıcı tabanlı bu MMO’da stratejinizi belirleyin ve düşmanlarınızı tek tek alt edin.

Ejder Yolu Online ile ülkemizde oyunseverlerin büyük beğenisini kazanan ve kısa sürede 1 milyon kayıtlı kullanıcıyı geçen Sala Game, yeni oyunu War2-Red Alert ile de adından birhayli söz ettireceğe benziyor. Tarayıcı tabanlı bir MMO savaş simülasyonu olan War2-Red Alert’de ister Sovyetler tarafında olup Müttefiklere karşı, ister Müttefikler safını seçip Sovyet işgaline karşı kıran kırana bir mücadele vereceksiniz.

2.5D geliştirilmiş grafikleriyle göz dolduran ve Facebook üzerinden veya kendi sitesinden hiçbir indirme gereksinimi olmadan bedava oynanabilen War2-Red Alert, sıra tabanlı bir strateji oyunu. Oyunda bir yandan karargahınızı genişletiyor, birimlerinizi daha iyi hale getiriyor diğer yandan er meydanında düşmanlarınıza karşı üstünlük mücadelesi veriyorsunuz. Ejder Yolu Online sevenlerin aşina olduğu günlük görevler ve VIP üyelik seçeneği bu oyunda da mevcut. Arena, Vur Kaç, Şehir Kuşatması gibi seçeneklerde diğer oyuncularla kapışabilir ve oyunda ilerlemeniz için gerekli olan gümüşleri ve itibar puanlarını toplayabilirsiniz.

Türk Generallerle Oynayabilme Şansı!

Oyuncuların yoğun istekleri üzerine bu ay içerisinde yapılması planlanan bir güncellemeyle, bir zamanlar cephelerde özgürlük mücadelesi vermiş kahraman Türk Generalleri War2-Red Alert’e gelecek.Türk tarihinin bu heybetli kahramanları ile ordunuzu daha güçlü kılabilir, çeşitli değer seviyelerindeki generallerle sıralamadaki yerinizi yükseltebilirsiniz.

Cephelerde tanklar ve silahlar arasında kendinizi bambaşka bir dünyanın içinde bulacağınız, ülkeler arası savaş ve simülasyon oyunu olan War2-Red Alert, yenilikçi alt yapısı ve deneyimli yönetim kadrosu ile kendini benzerlerinden ayırmayı hedefliyor.

Oyuna kayıt olmak için hemen http://www.war2redalert.com/war2redalert/index.html adresine gidin.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!