-->
Rüya Takım SuperMassive Finalde!

Seri girişimciler Hakan Baş ve Kaan Karamancı’nın yatırımcılığını üstlendiği ve Onur Aksu’nun danışmanlığını yürüttüğü Türkiye’nin rüya takımı SuperMassive, finale adını yazdırıyor! 3 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleşecek “League of Legends” finalinde SuperMassive’in rakibi BJK olacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de final maçları izlenme rekorları kıran “League of Legends”ın Türkiye ayağı, Pazar günü nefes kesen bir […]

30.03.2016 | ulasufuk

Seri girişimciler Hakan Baş ve Kaan Karamancı’nın yatırımcılığını üstlendiği ve Onur Aksu’nun danışmanlığını yürüttüğü Türkiye’nin rüya takımı SuperMassive, finale adını yazdırıyor! 3 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleşecek “League of Legends” finalinde SuperMassive’in rakibi BJK olacak.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de final maçları izlenme rekorları kıran “League of Legends”ın Türkiye ayağı, Pazar günü nefes kesen bir maçla sona eriyor.

Fenerbahçe’nin efsane oyuncusu Alex de Souza ve Türkiye’nin Barcelona’daki gururu Arda Turan’ın yanı sıra birçok önemli ismin sosyal medyada verdiği desteklerle dikkat çeken SuperMassive, yıldızlar karması kadrosuyla adını finale yazdırıyor.

E-spor ligindeki 8 takım arasından finale yükselen SuperMassive bugüne kadar, 14 lig aşaması, 4 tiebreaker ve 9 playoff tan oluşan 27 maç oynadı. Çeyrek finalde Team Turquality’i 3-1 ve Team Aurora’yı 3-2’lik skorlarla eleyen SuperMassive, lig şampiyonluğu için BJK ile karşılaşacak.

Yer aldığı tüm maçlarda yapılan oylamalarda, izleyiciler tarafından “kazanması beklenen takım” seçilen SuperMassive, skorer oyuncusu Danimarkalı nişancı Nicolaj “Achuu” Ellesgaard ile de lige damga vurdu.

Takım danışmanı Onur Aksu, çekişmeli geçen lig sürecini ve SuperMassive’in ileriye dönük hedeflerini şöyle aktarıyor; “Türkiye e-spor tarihinin en zorlu liginde yarışırken, SuperMassive, taraftar desteğini arkasına alarak büyük başarılara imza attı. Hedef, BJK karşısında şampiyonluğu elde etmek ve geleceğin sporu olarak nitelendirdiğimiz bu alanda “en iyi” olma şansına erişebilmektir. Aksu; “Şampiyonluğa yükselme durumunda, SuperMassive, ülkemizi Meksika ve Şanghay’da dünyanın en güçlü rakiplerine karşı temsil etmekten gurur duyacak.” diye ekliyor.

SuperMassive ve BJK arasında gerçekleşecek League of Legends Türkiye Finali, 3 Nisan 2016 Pazar günü, saat 14:00’da Volkswagen Arena’da gerçekleşecek. Maç ayrıca Digiturk 91. kanaldan (Lig TV) izlenebilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!