-->
Playstore’dan Muhteşem Hafta Sonu Kampanyası

Türkiye’nin lider dijital oyun platformu Playstore, büyük ilgi gören hafta sonu kampanyalarına devam ediyor. “​GTA V″, “XCOM” gibi popüler oyunların, “Assassin’s Creed” ve “Anno” gibi unutulmaz serilerin yer aldığı yeni kampanyada, oyun severlere kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuluyor. Kampanya detayları için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz: Hafta Sonu Kampanyası http://www.playstore.com/#!/kampanya/hftn24m GTA & 2K Games Kampanyası http://www.playstore.com/#!/kampanya/gta2k25ma Ubisoft […]

25.03.2016 | ulasufuk

Türkiye’nin lider dijital oyun platformu Playstore, büyük ilgi gören hafta sonu kampanyalarına devam ediyor. “​GTA V″, “XCOM” gibi popüler oyunların, “Assassin’s Creed” ve “Anno” gibi unutulmaz serilerin yer aldığı yeni kampanyada, oyun severlere kaçırılmayacak indirim fırsatları sunuluyor.

Kampanya detayları için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz:

Hafta Sonu Kampanyası

http://www.playstore.com/#!/kampanya/hftn24m

GTA & 2K Games Kampanyası

http://www.playstore.com/#!/kampanya/gta2k25ma

Ubisoft Kampanyası

http://www.playstore.com/#!/kampanya/ubsft24m

Total War: Attila Kampanyası

http://www.playstore.com/#!/kampanya/twa25ma

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!