-->
Paramanya’ya Yeni Kuşatma Haritası Geldi

Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya, Kuşatma Haritası’nı oyuncuların beğenisine sundu. Türkiye’nin en sevilen mobil oyun Paramanya, yeni Kuşatma Haritası güncellemesini Paramanya severlerin beğenisine sundu. Harita serisine yeni eklenecek Kuşatma Haritası ile birlikte Paramanya oyuncuları, yepyeni bir maceranın kapılarını aralıyor. Kuşatma Haritası’nda oyuncular diğer haritalardan farklı olarak kurdukları binalarla diğer oyuncuların binalarını kuşatıp, ele […]

24.03.2016 | ulasufuk

Türkiye’deki mobil oyun severlerin vazgeçilmez oyunu Paramanya, Kuşatma Haritası’nı oyuncuların beğenisine sundu.

Türkiye’nin en sevilen mobil oyun Paramanya, yeni Kuşatma Haritası güncellemesini Paramanya severlerin beğenisine sundu. Harita serisine yeni eklenecek Kuşatma Haritası ile birlikte Paramanya oyuncuları, yepyeni bir maceranın kapılarını aralıyor. Kuşatma Haritası’nda oyuncular diğer haritalardan farklı olarak kurdukları binalarla diğer oyuncuların binalarını kuşatıp, ele geçirmeye çalışıyorlar. Kazanma şekillerinin diğer haritalarla benzerlik gösterdiği Kuşatma Haritası’nda, her oyuncu kendi kalesi üzerinden diğer oyuncunun kalesini yıkmaya ve şehirlerini ele geçirmeye çalışıyor.

Kuşatma Haritası’nda oyuncular kendi şehirlerinde kendi kalelerini inşa ederek diğer oyunculara karşı oynamaya devam ediyorlar. Paramanya’da var olan haritalarda olduğu gibi 4 kişi olarak oynanabilen Kuşatma Haritası’nda, 2 kişilik oyunlarda boş kalan kaleler, oyuncular arasında farklı bir mücadeleye sebep oluyor. Sahibi olmayan kaleyi ele geçiren oyuncu, kazanma yolunda bir adım daha öne çıkıyor.

Paramanya’da var olan haritalardan farklı olarak turistik bölgeler yerine oyuncuların kalesini koruma kalkanı sağlayan bölgelerin olduğu Kuşatma Haritası’nda, bu bölgeleri ele geçiren oyuncu, kendi kalesini rakiplerine karşı daha kolay savunabiliyor.

Paramanya’ya Kuşatma Haritası ile birlikte yeni eklenen Mühür Taşı ve Define Avı’nın yanı sıra, karakterleri daha güçlü hale getirmek için yeni bir özellik de oyuncuların kullanımına sunuldu.

Mühür Taşı ile oyuncular mühürlü taşları biriktirerek istedikleri karakter kartına veya aksesuara sahip olabilirken; Define Avı ile rakipleriyle zar yarışmasına girip çeşitli ödüller kazanabiliyorlar. Karakter kartlarına Kuşatma Haritası yamasıyla gelen “Cevher” güncellemesiyle, kartlarında soket açarak cevherleri kullanabilecek olan oyuncular kartlarının özelliklerini geliştirebiliyorlar.

Türkiye’de ve tüm dünyada herkesi etkisine alan mobil oyun Paramanya, oyun tutkunlarına yeni aksiyonlar ve maceralar sunmaya devam edecek.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!