-->
MSI’dan Donanım Tavsiye Aracı: GAMING HARDWARE ADVISOR

OYUN İÇİN EN UYGUN ARAÇ Oyun donanımlarından dünya lideri MSI, PC oyunlarının çıkış tarihlerini de kapsayan oyun donanım kılavuzunu çıkardığını duyurdu. MSI’ın oyun sektöründeki önemli geliştiriciler ve donanım üreticileri ile yakın işbirliği sayesinde geliştirdiği bu online araç sayesinde oyun tutkunları en sevdikleri oyunlara uygun donanımları doğru olarak seçebilecek. Gaming Hardware Advisor aracı yakında çıkacak önemli […]

08.03.2016 | ulasufuk

OYUN İÇİN EN UYGUN ARAÇ

Oyun donanımlarından dünya lideri MSI, PC oyunlarının çıkış tarihlerini de kapsayan oyun donanım kılavuzunu çıkardığını duyurdu. MSI’ın oyun sektöründeki önemli geliştiriciler ve donanım üreticileri ile yakın işbirliği sayesinde geliştirdiği bu online araç sayesinde oyun tutkunları en sevdikleri oyunlara uygun donanımları doğru olarak seçebilecek. Gaming Hardware Advisor aracı yakında çıkacak önemli PC oyunlarının görsel bir önizlemesini takvim formatında sunmanın yanında oyunculara hangi MSI donanımlarının bu oyunları akıcı bir şekilde oynamak için tercih edilebileceğini de tavsiye ediyor.

Gaming.msi.com/game-releases adresini ziyaret eden kullanıcılar istedikleri oyun adının üzerine tıklayarak oyunun yayıncısını, tanıtım videosunu, Metacritic skorunu ve çıkış tarihini; ayrıca oyun için tavsiye edilen donanımları görebiliyorlar.

2016-02_grc_001

OYUN İÇİN EN DOĞRU ARAÇ
Oyununu Seç. Donanımı eşleştir.

MSI’ın online oyun donanım tavsiye aracının çıkışı ile ilgili olarak MSI pazarlama müdürü Eric van Beurden,“Sosyal medya ve oyun etkinlikleri üzerinden oyun tutkunları sık sık yeni oyunları oynayabilecek bir PC toplarken hangi donanımları seçmeleri gerektiği yönünde tavsiye istekleri alıyoruz. Çoğu zaman da, oyunları en yüksek ayarlarda oynamak için donanıma para harcamaları gerekmediğini; bazen de sadece anakart ya da ekran kartı değiştirerek ulaşılabilecek bir performans için yepyeni bir PC satın aldıklarını görüyoruz. Gaming Hardware Advisor aracı, oyunculara doğru seçimi yapmalarında yardımcı olacak”, dedi.

MSI, takipçiler ve MSI donanım kullananların geribildirimleri sayesinde Gaming Hardware Advisor aracını  yepyeni oyunlar ve işlevsellikle 2016 yılı boyuncageliştirmeyi planlıyor.

Daha fazla bilgi için:
gaming.msi.com/game-releases

2016-02_grc_010

2016-02_grc_006

2016-02_grc_007

2016-02_grc_009



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!