-->
Master of Orion Geliştirici Günlükleri Erken Erişim Sürecine Işık Tutuyor

Oyunun geliştiricisi NGD Studios çalışanları, efsanenin yeniden doğuş sürecini ve Erken Erişimin ilk fazında oyuncuları bekleyen özellikleri anlatıyorlar WG Labs bugün itibariyle Master of Orion Geliştirici Günlükleri’nin yeni videosunu yayınladı. Bu videoda oyunu geliştiren NGD Studios çalışanları, oyuncuları Master of Orion’ın kulisine götürüyor ve efsanenin yeniden yapım aşamasında yaşadıklarını paylaşıyorlar. Erken Erişim süreci boyunca yapımcılar, […]

03.03.2016 | ulasufuk

Oyunun geliştiricisi NGD Studios çalışanları, efsanenin yeniden doğuş sürecini ve Erken Erişimin ilk fazında oyuncuları bekleyen özellikleri anlatıyorlar

WG Labs bugün itibariyle Master of Orion Geliştirici Günlükleri’nin yeni videosunu yayınladı. Bu videoda oyunu geliştiren NGD Studios çalışanları, oyuncuları Master of Orion’ın kulisine götürüyor ve efsanenin yeniden yapım aşamasında yaşadıklarını paylaşıyorlar. Erken Erişim süreci boyunca yapımcılar, oyunculardan gelen geribildirimler doğrultusunda ellerindeki materyali şekillendiriyor olacaklar zira dijital oyun tarihinde önemli bir yere sahip olan Master of Orion’u 21. yüzyıl oyuncusuyla buluşturmak oldukça zorlu bir süreç.

Videoda, oyunda yer alan yapay zekanın oyuncuya karşısındakinin gerçek ve otantik bir düşmanmış hissi verebilmesi için nelere dikkat edildiği açıklanıyor. Sayısız etki tepki olasılığı sayesinde her oyun kullanıcıya farklı bir deneyim sunmakta.

Bu videoda karmaşık bir mekanizmaya dayanan Taktik Savaşlarının nasıl tasarlandığı da anlatılıyor. Gerçek zamanlı ve sıra tabanlı savaşların harmanlanması sayesinde oyuncuların galaksiler arası filolarını yönetme deneyiminden maksimum keyif almaları hedefleniyor.

Master of Orion Geliştirici Günlüklerinin Erken Erişim videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:

Master of Orion Koleksiyon Sürümünü Steam ve GOG.com üzerinden edinebilirsiniz:



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!