-->
Lenovo’dan Güçlü Bir Oyuncu: Lenovo Y700

Lenovo Y700 güçlü donanımı ile oyun düşkünlerine kusursuz bir performans sunuyor. Lenovo güçlü performans odaklı Y serisine yeni bilgisayarlar eklemeye devam ediyor. Lenovo Y700’ün yenilikçi özellikleri ve yüksek performansı sayesinde oyun dünyasının yenilmezleri arasına yer alacaksınız. Lenovo Y700, Dolby® Home Theater™ sertifikalı JBL® hoparlör ve subwoofer desteği ile çok yönlü bir ses deneyimi sunarken gerçekçi […]

08.03.2016 | ulasufuk

Lenovo Y700 güçlü donanımı ile oyun düşkünlerine kusursuz bir performans sunuyor.

Lenovo güçlü performans odaklı Y serisine yeni bilgisayarlar eklemeye devam ediyor. Lenovo Y700’ün yenilikçi özellikleri ve yüksek performansı sayesinde oyun dünyasının yenilmezleri arasına yer alacaksınız. Lenovo Y700, Dolby® Home Theater sertifikalı JBL® hoparlör ve subwoofer desteği ile çok yönlü bir ses deneyimi sunarken gerçekçi seslerle oyun keyfini artırıyor. Üstelik bilgisayarın termal soğutma sistemi sayesinde oyun kalitenizi artıracak performans seçeneklerini ve üstün grafikleri zorlanmadan kullanabileceksiniz. Siyah üzerine kırmızı alttan aydınlatmalı klavyesi ve köşeli tasarımıyla Lenovo Y700 güçlü olduğu kadar gösterişli bir ürün.

En mükemmel oyun performansı için 6. nesil Intel® Quad CoreTM i7 6700HQ işlemcisi, 16GB DDR4 Ram’i, 1 TB dahili ve 128 GB SSD depolama alanı, NVIDIA GTX 960M 4GB grafik kartı ile 15.6 inç’lik bu dizüstü bilgisayarla en zorlu yarışlara girebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!