-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (6 – 12 Mart)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 6– 12 Mart tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda TOM CLANCY’S THE DIVISION’ı ilk sırada görürken, FOOTBALL MANAGER 2016 ikinci, THE SIMS 4 ise üçüncü sırada yer alıyor. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 12 Mart ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan […]

16.03.2016 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 6– 12 Mart tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda TOM CLANCY’S THE DIVISION’ı ilk sırada görürken, FOOTBALL MANAGER 2016 ikinci, THE SIMS 4 ise üçüncü sırada yer alıyor.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 12 Mart ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1. TOM CLANCY’S THE DIVISION
2. FOOTBALL MANAGER 2016
3. THE SIMS 4
4. THE SIMS 4: GET TOGETHER
5. THE SIMS 4: GET TO WORK
6. XCOM 2
7. FALLOUT 4
8. GRAND THEFT AUTO V
9. THE SIMS 3: STARTER BUNDLE
10. BUS SIMULATOR 16



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!