-->
HyperX, DreamHack Masters 2016’nın Resmi Kulaklık Sponsoru Oldu

HyperX Cloud Revolver İlk Kez DreamHack Masters 2016’da Satışa Sunulacak Kingston Technology’nin iştiraki olan ve yüksek performanslı ürünleriyle dikkat çeken HyperX, dünyanın en önde gelen eSpor organizasyonlarından DreamHack Masters 2016’nın resmi kulaklık sponsoru oldu. 16-17 Nisan tarihlerinde İsveç’in Malmö kentinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda katılımcılar, HyperX’in yeni kulaklık modeli Cloud Revolver’i deneme ve henüz piyasaya sürülmeden […]

30.03.2016 | ulasufuk

HyperX Cloud Revolver İlk Kez DreamHack Masters 2016’da Satışa Sunulacak

Kingston Technology’nin iştiraki olan ve yüksek performanslı ürünleriyle dikkat çeken HyperX, dünyanın en önde gelen eSpor organizasyonlarından DreamHack Masters 2016’nın resmi kulaklık sponsoru oldu. 16-17 Nisan tarihlerinde İsveç’in Malmö kentinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda katılımcılar, HyperX’in yeni kulaklık modeli Cloud Revolver’i deneme ve henüz piyasaya sürülmeden önce satın alma şansına sahip olacak.

Oyunculara ve performans tutkunlarına özel ekipman ve donanımlarıyla fark yaratan HyperX, 16-17 Nisan tarihlerinde İsveç’te Malmö Arena’da gerçekleşecek olan DreamHack Masters 2016’nın resmi kulaklık sponsoru olduğunu duyurdu. HyperX’in sponsorluğunu üstlendiği 4 takımın da CS: GO’da hünerlerini göstereceği organizasyonda HyperX Cloud kulaklık ailesinin yeni üyesi Revolver da ilk kez satışa sunulacak. HyperX Cloud Revolver’ı deneme fırsatı bulacak olan katılımcılar, diledikleri takdirde HyperX’in yeni nesil kulaklığını satın alabilecekler.

İsveç’in Malmö kentinde gerçekleştirilecek olan eSpor’un en önemli organizasyonlarından DreamHack Masters 2016, tüm dünyadan profesyonel oyun takımlarını bir araya getirecek ve CS: GO’da kıyasıya bir rekabete sahne olacak. HyperX bu büyük organizasyonda kulaklık sponsoru olarak, oyunculara en iyi işitsel oyun performansını sunacak. HyperX’in merakla beklenen kulaklığı Revolver, DreamHack Masters 2016’nın ardından tüm dünyada mayıs ayı itibariyle satışa sunulacak.

1459170557_HyperX_Cloud_Revolver____Product_Images_Revolver



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!