-->
Deponia Doomsday İnceleme

Eskiye özlem duyanlara… Herkesin uslanmaz maceraları düşündüm zaman Rufus sona gelmişti, Daedalic destan dördüncü taksit ile yine üç yıl sonra bize sürpriz Deponia Sonuç tamamen memnun değildi hayranlarını memnun etmek için mukadder görünüyor bir başlık orijinal üçlemesi, aynı video girişi taklitleri. Ancak, Deponia Doomsday sonuçlanan beklenenden daha yükselmeye bitmiş değil de bize birkaç gülüyor biliyor […]

11.03.2016 | ulasufuk

Eskiye özlem duyanlara…

Herkesin uslanmaz maceraları düşündüm zaman Rufus sona gelmişti, Daedalic destan dördüncü taksit ile yine üç yıl sonra bize sürpriz Deponia Sonuç tamamen memnun değildi hayranlarını memnun etmek için mukadder görünüyor bir başlık orijinal üçlemesi, aynı video girişi taklitleri. Ancak, Deponia Doomsday sonuçlanan beklenenden daha yükselmeye bitmiş değil de bize birkaç gülüyor biliyor olsun anlarla dolu bir macera, ama çok eşitsiz gelişme ile, bazı geliştirilebilir bulmacalar ve bir derece hayal kırıklığı sonunda.

Deponia Doomsday Daedalic Entertainment tarafından oluşturulan bir nokta ve tıklama tarzı macera oyunu. Bu serisinin dördüncü taksit ve orijinal üçlemesi sonra beklenmedik bir sürüm oldu. Ben önceki oyunlarda, üçlemesinin çoğunlukla üçüncü oyunun bit oynamıştır.

Oyun orijinal üçlemesi önce gerçekleşir ve Rufus korkunç bir kabustan uyanır. Deponia dev kertenkeleler hasara neden olan, iyi bir şekilde değil. Arsa oldukça basittir, ancak bazen biraz dağınık hissediyor bazı dolambaçlı zamanda yolculuk yönlerini var. Rufus uyandı sonra onun kız arkadaşı değerli gözlük bazı hasarlara yol açan bir pembe fil dalıp olur. Rufus şimdi onun yeni bir zaman makinesi kullanarak zaman içinde geri kafa gerektiğini karar verir. O dünyaya ne oldu öğrenmek ve Deponia kurtarmak için denemek için kararlıdır. Ben oyunu dayanır dünyanın tuhaf bir yer olduğunu söylemek zorunda, ama yine de inandırıcı ve gerçek hissediyorum yönetir. Oyun fantastik oyunun genel tonunu uygun bir mizah karanlık duygusu kullanır. Ben gerçekten bir ana karakter olarak Rufus seviyorum ve onu çok sempatik buluyorum. Ben de David Hayter Eski Rufus dile getiren duymaktan memnun oldu.

 
dp3
 

Oyun çok bir noktadır ve oyuncular çeşitli ortamlarda ve tehlikeli çöllerinden ana karakteri Rufus kontrol tarzı macera oyunu, tıklayın. Rufus onun yol Deponia aracılığıyla ve nihayet Elysium bulmak zorundadır. Birçok point and click macera oyunları gibi düşünce gerektiren birçok bulmaca ve alanları vardır. Zaman içinde belirli alanlarına erişmek veya belirli bulmacaları çözmek için kullanılacak yol boyunca çeşitli öğeleri toplamak olacaktır. Bu Kırık Age gibi, Double Fine bazı oyunları hatırlattı. Ben birkaç kez ben hayati nesneler cevapsız ve biraz sinir bozucu hissediyorum ki, onları bulmak için sarfınazar zorunda bulundu. Bazı düşünce ve bazı bulmaca çözmek için sabır gerektirir, ama cezalandırıyor asla veya haksız hissediyor. Sık sık oyun bu tür takılıp kalırsanız ile bir mola ve yeniden yeniden denemek için iyi olabilir bulmak. Bu kafanızı boşaltmak yardımcı ve işleri kolaylaştırmak için ne sıklıkta sürpriz olurdu.

Bence oyunda seyahat süresi elemanı oyunun karışıklık ve zorluk ekler. Oyun her zaman yönetmenlik ya da gitmek gerekir nereye ima iyi bir iş yapmaz ve bu nedenle ben amaçsızca ne yapması ararken çok zaman geçirdim. Ben uzun bir süre için ve hatta ben alamadım gitmek ama sinirli hissediyorum nerede amele dışarı kez ben rahatladım ama sıkışmış bir parçası oldu. Sana iyi sabır ve çok sıkışmış hissediyorsanız biraz uzak oyundan adım gerekir söyleyebilirim.

 
dp2
 

Deponia Doomsday da süresi boyunca mini oyunlar bir dizi vardır. Bunlar çözmek için daha küçük ve daha yönetilebilir bulmaca oyunun en sevdiğim yönlerinden biri vardır. Bunlar genel olarak oldukça kolay, ama yine de tatmin edici hissediyorum ve dünya bağlamında iyi iş yönetmek. Onlar sadece ekstra eleman olması uğruna bulmaca ya da mini oyunlar zorlamak gibi bazı oyunlar hissediyorum, ama burada mini oyunlar, düşünceli uygun ve anlatı uygun hissediyorum. Ben bir bulmaca anladım ya da oyunun belli bir bölümünü tamamlamış bir kez memnuniyeti ve sevinçle gerçek anlamda hissettim ve bu beni ileriye ilerleme ve önümüzde ne öğrenmek istiyorum yaptı.

Oyunun tanıtımı kesinlikle oyunların güçlü noktaları biridir. Ben her zaman sevgili serisinin görsel stil ve oyun bir kez daha muhteşem görünüyor bu sefer var. Pürüzsüz animasyonlar ve iyi tasarlanmış karakterleri ile tarzı gibi bir canlı ve renkli karikatür kullanır. Keşfetmek ortamlarda görsel olarak ilgi çekici ve aynı zamanda bazı iyi varyasyon var. Bir çizgi roman ya da animasyon çizgi film aracılığıyla oynuyor gibi hissediyor. Ses tasarımı da büyük ve oluşturmak ve sürükleyici ve emici bir atmosfer için yardımcı olur. Ses oyunculuk harika ve ben gerçekten oyunun yazma zevk olduğunu söylemek gerekir. Oyun diyaloğu tekrarlayarak gibi sorunların bir çift var mıydı. Başka bir alana taşırken oyun da bir kez dondu. Oyun çalışır Genel rağmen iyi ve kesinlikle harika görünüyorsun.

 
dp1
 

Genel Deponia Doomsday büyük bir nokta olduğunu düşünüyorum ve etkileyici görünüyor ve iyi çalışır macera oyunu tıklatın. Hikaye oldukça basittir ve mini oyunlar son derece eğlenceli. Oyun doğru yönde veya önemli bir öğe cevapsız işaret etmek yardımcı olmuyor zaman hayal kırıklığı bazı anlar buldunuz. Yazma, tasarım ve tüm karakterleri ilginç ve beni daha fazla ilerleme ve sonraki bölgeyi keşfetmek istiyorum yaptı. Kesinlikle önceki oyunlar sevdim bu başlığı tavsiye veya nokta zevk ve Grim Fandango, veya Machinarium gibi tarzı oyunları tıklıyorsunuz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!