-->
Day of the Tentacle Remastered İnceleme

Nostalji Yapıyoruz… LucasArts ilk oyun aslında bir 8-bit, David Bowie ile komple filmi Labirent, bir adaptasyon, ama onların dünyaca ünlü SCUMM motoru doğdu Maniac Mansion kadar değildi. Daha sonra klasik noktada sabit ayrıntılandırmalar ve uygulamaları görmek & gibi Monkey Island, Sam & Max ve Indiana Jones ve Atlantis Fate olarak maceralarını tıklıyorsunuz. Day Of The […]

21.03.2016 | ulasufuk

Nostalji Yapıyoruz…

LucasArts ilk oyun aslında bir 8-bit, David Bowie ile komple filmi Labirent, bir adaptasyon, ama onların dünyaca ünlü SCUMM motoru doğdu Maniac Mansion kadar değildi. Daha sonra klasik noktada sabit ayrıntılandırmalar ve uygulamaları görmek & gibi Monkey Island, Sam & Max ve Indiana Jones ve Atlantis Fate olarak maceralarını tıklıyorsunuz.

Day Of The Tentacle Maniac Mansion uzun zamandır beklenen devam filmi ve teknik liyakat içinde LucasArts kütüphanenin doruk oldu. İyi yönettiği zamanında ve eksiksiz ses oyunculuk için çarpıcı görsel tasarım vardı. Grim Fandango sonra geçen yıl, aynı remastered tedavi görecekti Day Of The Tentacle önce sadece bir zaman meselesiydi.

Day Of The Tentacle oynadı değil olanlar için, bu bir tekrar tekrar düzenlendi neden önemli bir nedeni var. Hatta bu güne kadar, oyunun ne kadar hücumda 90s rağmen, zaman test standı, ama aynı zamanda bir macera oyunu doruk LucasArts bir zekâ gösterecek, sadece gülüyor ve keskin diyalog vardır.

 
Day-of-the-Tentacle-Remastered-inceleme1
 

Pek çok 90s macera oyunları olduğu gibi, dönemin tanınıyordu “Bu nesneye karşı her şeyi ovmak” anlar vardır. Mantık daha sık bulmaca tasarımına sürünme yok ve dışarı hareket birçok beceri tabanlı çözümler yoktur, ama macera oyun türünü talihsiz bir kinaye oldu.

Bildiğim kadarıyla remasters gitmek, Day Of The Tentacle neredeyse mükemmel bir yükseltme aldı. sanat tarzı güncellenecektir korkuyor olanlar için, umutsuzluk yok. garip karikatür görseller korunmuş ve modern standartlara güncellendi birçok yerde edilmiştir. Aradaki farkı görmek istiyorsanız, bir düğmeye basarak, LucasArts Monkey Island Secret beri çıkardı var klasik noktanın benzer Remastered versiyonları ve macera tıklayın bir hile ile bunu edebiliyoruz.

Ben “neredeyse” demek nasıl dikkat edin. Diğer önemli değişiklik, orijinal SCUMM motorun yöntem veya yeni arama sistemi kullanıyorsanız olursa olsun, ister kullanılabilecek iki kontrol yöntemi olmasıdır. Her ikisi de kullanımı kolay ve sen gerçekten onlar alıştığınız geçiş zaman. Hatta yeni arama sistemi bunu arzu gerektiğini, klasik görsel bir tarzda çalışır.

 

Day-of-the-Tentacle-Remastered-inceleme2

 

kendi Bu sorunu yoktur, ama işin garibi çevir sistemi ancak 4 kullanırken geniş ekran formatında oyun koyarak yan etkisi var: klasik SCUMM formatını kullanırken 3 çözünürlük. Daha fazla iş çözünürlükleri arasında geçiş yapmak için bir seçenek verilmiş daha sonra geniş ekran çözünürlükleri ile uyumlu ve SCUMM sistemi içine yapım gitti yerine o ederim. Bunu göstermek için, bu garip gözetim göstermek için dört neredeyse aynı ekran görüntülerini alarak özgürlük almış.

Başka bir garip ihmal ses departmanı bulunmaktadır. tesadüfen orijinal parçanın ustaca yorumlamalar olan müzik eski ve yeni sürümleri, seçenekler menüsünden toggled edebiliyoruz. gerçi hem klasik hem de remastered modlarında, yalnızca yeni ses efektleri oynamak. Tentacles hareket işitme, ama onlar karaya olarak bu tatmin edici şap yok Bu en açıktır. Ben bu en iyi küçük bir sirke-çekme fark, ama benim için daldırma kırdı.

Eğer ne yaptığınızı biliyorsanız, oyun yaklaşık üç saat içinde bütünüyle dayak olabilir. Olsun-go ve konsept bir sanat kütüphanesi oyun boyunca kilidini A geliştiricinin şerh bulunmaktadır. Bu merak, evet, hala Garip Ed Edison’un PC konforunda Maniac Mansion tam sürümünü erişebilirsiniz. Ne yazık ki, hiçbir hd abartı kaçırılmış bir fırsat olduğu, burada vardır.

 
Day-of-the-Tentacle-Remastered-inceleme3
 

Diğer oyun özellikleri vurgulayarak öğeleri ile etkileşim olabilir gösterir aracı ve (animasyonlu rüzgar grafik gibi) Ladin oyun boyunca serpilir çeşitli küçük efektleri dahil olmak üzere ilave edildi. Otomatik kaydetme özelliği gerçekten yararlı ve beni kurtardı – kelimenin tam anlamıyla – Gücüm kesip zaman bir saatlik playthrough kaybetme. Denetleyici desteği de çok takdir işlevidir. Eğer perde arkası sanat ilgileniyorsanız incelemek için konsept sanat yüz adet üzerinde de var.

Belirli oyun kararları neden arkasında muhakemelerinin öğrenmek için şansı vardı geliştirici yorum muhtemelen benim en sevdiğim ektir. Örneğin, başlangıçta üç vs. 6 karakter olması amaçlanmış öğrendik, ancak diğer iki tamamen kesilmiş ise bir bir NPC dönüştü. Gerçekten bu özelliği zevk ve hem yeni hem de eski oyuncular için açmadan öneririz. Ancak, tefsir aniden biter gibi odayı terk etmeye karar eğer gerçekten kolay hareket edemez uyardı.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!