-->
Bus Simulator 2016 İnceleme

Durakta Yolcu Kalmasın… Bugün ‘İki kez at’ otobüs şirketi kurdu; Bu gün ve yaş A noktasından B noktasına alma ile kitleleri hizmet için bir ömür boyu rüya olmuştu, bizim emrinde bazı harika teknolojiye sahip. Yani, ben sınırlı fonları ile ben hız beni almak için bir otobüs simülasyon şirketi, Stillalive Studios işe düşündüm. Ben bu belgelemek istiyorum, bu yüzden […]

10.03.2016 | ulasufuk

Durakta Yolcu Kalmasın…

Bugün ‘İki kez at’ otobüs şirketi kurdu; Bu gün ve yaş A noktasından B noktasına alma ile kitleleri hizmet için bir ömür boyu rüya olmuştu, bizim emrinde bazı harika teknolojiye sahip. Yani, ben sınırlı fonları ile ben hız beni almak için bir otobüs simülasyon şirketi, Stillalive Studios işe düşündüm. Ben bu belgelemek istiyorum, bu yüzden herhangi bir diğer olası toplu taşıma girişimciler tuzaklar önleyebilirsiniz. Yani, biz başlamadan önce… Biletler, lütfen!

Astragon Entertainment GmbH – Bus Simulator 2016 Stillalive Studio’nun ilk simülasyon pazarına baskını değil, onların yayıncının ilk. Yayıncı zengin tarihi ile ben neşeli iyimserlik ile Otobüs Simulator 2016 gitti. Bu iyimserlik pürüzsüz bir yolculuk ile iade edildi? Ya da, ben pervasız terk sürücüsünü bildirmek zorunda gidiyordu? Burada on line benim şirket vardı.

 
BS2
 

Yapılacaklar ‘sağlanan tablet üzerinde, kullanıcı arayüzü gezinmek basit, iyi başladı ve temiz. Şirketin gün-gün çalıştırmak için ana seçenek ekranın sol tarafında bulunmaktadır. Buradan benim şirket toplu o toplu taşıma geldi düşünürdüm ilk isim olacağını sağlamak için her şeyi yapabilirdi. , Sürücüleri işe ben en iyi kapak ve şirket marka kurma olabilir yolları kurma itibaren. Biz kırmızı çiçek çıkartma ile pembe otobüs ile gitti. Ben, kızım beni yalnız bırakacaksın değildi demek. Video eğitimlerini izleyerek marka kurma ve nispeten basit bir rota seçmek sonra, benim ilk simüle otobüsün direksiyonuna oturmak için zaman oldu.

Pano düzeni tür bir ilk tarih oluyor gibi, ilk başta korkutucu. Ben ilk başta gidiyor motoru nasıl emin oldu, o zaman ben üzerinde park frenini bırakmıştı fark ettim. Ben yolda cruised, ben bilet makinesi, klima ve kapı kontrolleri edinmiş. Bir yaz günüydü; Ben dışarı geçen gitmek benim yolcuların herhangi istemiyor ediyorum. Mahkeme savaşları işinize herhangi bir faydası olmaz.

Ben yolda seyir gibi, benim bir ortamda aldı. Bu noktada, ben doğru programında olduğunu kontrol etmek simülasyon durakladı. Evet bendim. Bu ben ödemişti paralar bu simülasyon estetik ya da ayrıntıya gidiş değildi paylaşmak için şimdi biliyordu değil 2012. Benim iş mind başladı, 2016 idi. hala biraz üzücü olsa dünya insanlar, demek yerine, hareketli mankenler daha yakındır karakterlerle, çok mülayim görünümlü görmek için. Benim yan aynalardan dışarı bakıyor, bana korku başlığı, Silent Hill gelen yanlış olmaz beyaz bir sis içine solma arkasında dünyayı fark ettim.

 
BS3
 

Ben derin bir nefes aldı; Ben durdurma 1. yaklaşıyordu. Ben işaretli alana sahip kendimi hizalama, yavaşlamıştır. Orada insanlar vardı, bu yüzden otobüsün kapılarını açmak salladı ve bir gülümseme ile hepsini karşıladı. Yolcular yeterince kibar ve ben bu yeni olduğunu anladım. Onlar üzerinde bindik ve verilen değişikliği bir kaç yanlış hesaplamalar sonrasında, yola çıktık.

Yaklaştı 2. durdurun. Büyük, sadece bir yolcu. Kapıyı açtım ve bir sarhoş karıştırılan. Şimdi, hepimiz birkaç pint sonra otobüs eve aldım. Ancak, bu 11:30 oldu, bu yüzden ben arabası bugün onu sağlamak için açamadı onu bildirilir. Üzgünüm Bay Rand, ama sen alem kolay efendim almak gerekir.

Şimdi, ben 3. durdurmak için asla. Ben bir yaya öldürdüğü zaman simülasyon aniden durduruldu. Benim rota genişleyen yeni sürücüleri işe ve iflas ile flört birkaç saat sonra. Ben kitlelere bir kamu hizmeti sağlayan hayalimi vazgeçmek zamanı geldiğine karar verdi. Gerçi, bu şirketle piyasaya değil, ben sağlayabilir en iyi kamu hizmeti olarak ileri sürülebilir.

 
BS4
 

Ben simülasyon şirkete sağlanan geribildirim kısa oldu: Ben, gerçekten otobüsün içinde dalmış hiç hissettim bir video oyunu sırasında çok sömürülen vardı. Her zaman otobüsler marka olduğunu, ayrılan süre içinde durakta ben emin olmak zorunda hissettim ve benim müşteriler için en iyi olanı yaptım söyledi. Ancak çevremdeki dünyanın Ben 2016 yılında yayınlanan bir başlıktan beklediğiniz değildi ve 2012 sürümünden baktıktan sonra herhangi bir gelişme yoktur.

Gerçekten negatif olan deneyimleri avuç: Yolcular ‘bilet gerçekçi miktarda satın alma. Örneğin, bir müşteri 3 döner satın aldı. Onlar bu durakta tek yolcu vardı. Klima için sürekli istekleri aynı gezi, aşağı yukarı çevirdi ve edilecek; Bu benim zaman için oldukça gelir bir sürü bana maliyeti. Ve son olarak, hoparlör üzerindeki yüksek sesle müzik çalmaya hiçbir gençler vardı.



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!