-->
AMD’den Ashes of the Singularity Oyun Kampanyası

Muazzam ölçekli gezegen savaşlarına hazırlanın! Oxide Games’in yeni Nitrous motoru ve AMD Radeon R9 380 grafik kartları, insanlığın kaderini belirleyecek bu mutlak mücadelede DirectX 12’nin bütün gücünü kullanarak çok birimli RTS savaşını ekranlarınıza getiriyor. Radeon R9 380 grafik kartı satın alan kullanıcılar, Ashes of the Singularity oyun koduna ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Stoklar dahilinde 14 […]

21.03.2016 | ulasufuk

Muazzam ölçekli gezegen savaşlarına hazırlanın!

Oxide Games’in yeni Nitrous motoru ve AMD Radeon R9 380 grafik kartları, insanlığın kaderini belirleyecek bu mutlak mücadelede DirectX 12’nin bütün gücünü kullanarak çok birimli RTS savaşını ekranlarınıza getiriyor.

Radeon R9 380 grafik kartı satın alan kullanıcılar, Ashes of the Singularity oyun koduna ücretsiz olarak sahip olabiliyor.

Stoklar dahilinde 14 Mart’ta başlayan ve 15 Mayıs’a kadar sürecek kampanyadan teslim alınan oyun anahtarları 15 Temmuz 2016’ya kadar kullanılabilecek.

Daha fazla bilgi ve katılımcı iş ortakları için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!